ŞİMŞEK YİNE KAZANMAK İSTİYOR

SPOR 16.09.2022 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2387+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK YİNE KAZANMAK İSTİYOR

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün (17 Eylül Cumartesi ) Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.    Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hafta içi iyi bir hazırlık yapan mavi lacivertliler, Antalya'daki karşılaşmadan da galip gelmenin hesaplarını yapıyor.  Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, hafta içi kahvaltıda buluştuğu gazetecilere, "Adana Demirspor, artık takımların karşısına tedbir alarak değil galibiyet için çıkacak" demişti.  Adana Demirspor, geçen hafta kendi sahasında ağırladığı Karadeniz Fırtınası Trabzonspor'u 3-2 yenmeyi başarmıştı.  Şimşek, ligde oynadığı 6 karşılaşmadan 4'ünü kazandı, 1'inde berabere kaldı, 1'inde ise yenildi. Mavi lacivertliler, 13 puanla puan cetvelinin 4. sırasında yer alıyor.  Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün (17 Eylül Cumartesi ) Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. 

 

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hafta içi iyi bir hazırlık yapan mavi lacivertliler, Antalya'daki karşılaşmadan da galip gelmenin hesaplarını yapıyor. 


Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, hafta içi kahvaltıda buluştuğu gazetecilere, "Adana Demirspor, artık takımların karşısına tedbir alarak değil galibiyet için çıkacak" demişti. 
Adana Demirspor, geçen hafta kendi sahasında ağırladığı Karadeniz Fırtınası Trabzonspor'u 3-2 yenmeyi başarmıştı. 


Şimşek, ligde oynadığı 6 karşılaşmadan 4'ünü kazandı, 1'inde berabere kaldı, 1'inde ise yenildi. Mavi lacivertliler, 13 puanla puan cetvelinin 4. sırasında yer alıyor. 
Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.