ŞİMDİLİK 3 ADAY!

GÜNDEM 29.09.2022 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2433+ kez okundu.
 

ŞİMDİLİK 3 ADAY!

Adana'da Baro Başkanlığı seçimleri için kadın bir aday da yarışa katılacak.    Avukatların meslek örgütü Adana Barosu'nda yarış kızışıyor. Demokrat Avukatlar Grubu'ndan seçimlere mevcut başkan Semih Gökayaz girecek. "Baroda Değişim" sloganı ile Semih Gökayaz'ın karşısına ise Av. Osman Olcay çıktı. Seyhan Oteli'nde 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Adana Baro Başkanlığı seçimler için Av. Leyla Üçkardeşler İğci de adaylığını açıkladı. İğci, "Baro'ya Kadın Eli" sloganı ile çalışmalarına başladı.  Adana'da 4 bin dolayında avukat yeni başkanı belirlemek için sandık başına gidecek. Baro Başkanı Semih Gökayaz, Veli Küçük'ten sonra görevi devralmıştı. Gökayaz'ın yeni seçimlerde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Adana'da Baro Başkanlığı seçimleri için kadın bir aday da yarışa katılacak. 

 

Avukatların meslek örgütü Adana Barosu'nda yarış kızışıyor. Demokrat Avukatlar Grubu'ndan seçimlere mevcut başkan Semih Gökayaz girecek. "Baroda Değişim" sloganı ile Semih Gökayaz'ın karşısına ise Av. Osman Olcay çıktı.


Seyhan Oteli'nde 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Adana Baro Başkanlığı seçimler için Av. Leyla Üçkardeşler İğci de adaylığını açıkladı. İğci, "Baro'ya Kadın Eli" sloganı ile çalışmalarına başladı. 


Adana'da 4 bin dolayında avukat yeni başkanı belirlemek için sandık başına gidecek. Baro Başkanı Semih Gökayaz, Veli Küçük'ten sonra görevi devralmıştı. Gökayaz'ın yeni seçimlerde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.