TSYD Yönetimi, Çukurova Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

GÜNDEM 10.10.2022 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1110+ kez okundu.
 

TSYD Yönetimi, Çukurova Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

Çetin: Adana her şeye layık Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, beraberinde Asbaşkan AdnanPoyraz, Şube Sekreteri Akif Özdemir ve Şube Müdürü Mehmet Önal ile birlikte Çukurova BelediyeBaşkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan ÇukurovaBelediyespor’a başarılar diledi. Başkan Çetin, Çukurova Belediyespor olarak bu sezon hedeflerininAvrupa olacağını belirtirken, Adana’nın sportif anlamda çok daha iyi yerlerde olması gerektiğinisöyledi. Başkan Çetin, “Demirspor ligde iyi yerde. Demirspor’u sırtlayıp, başarıya taşıdığı için BaşkanMurat Sancak’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca voleybol takımımıza da destek oluyor. Adana’daspor anlamında güzel şeyler oluyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. TSYD ailesi her zaman sporundestekçisi olmuştur. Tüm TSYD Ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de Başkan Soner Çetin’e dünyacaünlü spor karikatürist Mesut Yavuz’un kaleme aldığı voleybol ve Avukat temalı karikatürü armağanederken, Başkan Çetin, bu jest karşısında oldukça duygulandı. Böylesine güzel bir armağanınkendisine verilmesinin haklı gururunu yaşadığını belirten Çetin, “Spor için el ele, hep birliktemücadeleye devam” dedi. TSYD Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her zaman spor ile iç içeolmasının Adana için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekerken, "Çukurova Belediyespor’un Sultanlarligine çıkması son derece önemli. Artık, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Vakıfbank gibi Türkiye’de söz sahibiolan voleybol takımları Adana’da mücadele edecek. Adana’da voleybol Başkan Çetin’in sayesindesevildi. Özellikle bayanlar ligi Türkiye’de oldukça popüler oldu. TSYD olarak biz de her zamanvoleybolun destekçisi olacağız” diye konuştu.


Çetin: Adana her şeye layık

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, beraberinde Asbaşkan AdnanPoyraz, Şube Sekreteri Akif Özdemir ve Şube Müdürü Mehmet Önal ile birlikte Çukurova BelediyeBaşkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan ÇukurovaBelediyespor’a başarılar diledi. Başkan Çetin, Çukurova Belediyespor olarak bu sezon hedeflerininAvrupa olacağını belirtirken, Adana’nın sportif anlamda çok daha iyi yerlerde olması gerektiğinisöyledi. Başkan Çetin, “Demirspor ligde iyi yerde. Demirspor’u sırtlayıp, başarıya taşıdığı için BaşkanMurat Sancak’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca voleybol takımımıza da destek oluyor. Adana’daspor anlamında güzel şeyler oluyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. TSYD ailesi her zaman sporundestekçisi olmuştur. Tüm TSYD Ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de Başkan Soner Çetin’e dünyacaünlü spor karikatürist Mesut Yavuz’un kaleme aldığı voleybol ve Avukat temalı karikatürü armağanederken, Başkan Çetin, bu jest karşısında oldukça duygulandı. Böylesine güzel bir armağanınkendisine verilmesinin haklı gururunu yaşadığını belirten Çetin, “Spor için el ele, hep birliktemücadeleye devam” dedi.
TSYD Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her zaman spor ile iç içeolmasının Adana için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekerken, "Çukurova Belediyespor’un Sultanlarligine çıkması son derece önemli. Artık, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Vakıfbank gibi Türkiye’de söz sahibiolan voleybol takımları Adana’da mücadele edecek. Adana’da voleybol Başkan Çetin’in sayesindesevildi. Özellikle bayanlar ligi Türkiye’de oldukça popüler oldu. TSYD olarak biz de her zamanvoleybolun destekçisi olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.