Defineciler hiç durmuyor!

GÜNDEM 23.11.2022 - 18:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2106+ kez okundu.
 

Defineciler hiç durmuyor!

Adana’nın Kozan ilçesinde, Roma ve Helenistik döneme ait bronz sikkeler ele geçirildi.  Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir şahsın üzerinde ve aracında adli makamlardan alınan karara istinaden arama yaptı. Aramalarda, 21 adet Roma ve Helenistik Dönemine ait bronz sikke, 1 adet kolye ucu, 3 adet toka ele geçirildi, bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarmadan yapılan açıklamada, “ Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, her türlü kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.” denildi.
Adana’nın Kozan ilçesinde, Roma ve Helenistik döneme ait bronz sikkeler ele geçirildi. 
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir şahsın üzerinde ve aracında adli makamlardan alınan karara istinaden arama yaptı. Aramalarda, 21 adet Roma ve Helenistik Dönemine ait bronz sikke, 1 adet kolye ucu, 3 adet toka ele geçirildi, bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarmadan yapılan açıklamada, “ Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, her türlü kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.