“Dilara Benger” Showroom açıldı

GÜNDEM 25.11.2022 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1758+ kez okundu.
 

“Dilara Benger” Showroom açıldı

Moda tasarım ve tekstil mezunu 25 yaşındaki Dilara Benger, kendi adını taşıyan showroomu açarak Adanalıların hizmetine sundu.     AÇILIŞI BAYRAM VE ÖZÜLKÜ YAPTI   Açılışı Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Yücel Bayram ve işkadını Esra Özülkü’nün birlikte yaptığı “Dilara Benger Fashion Designer”, moda düşkünü kadınlara Toros Caddesi’nde hizmet verecek.     Özel tasarım gelinlik ve gece kıyafeti üretip, satışını yaptığı showroomun açılışında Dilara Benger’i, Savaş Çokduygulu, Haluk Şenbayrak, Selçuk Altusüzen gibi önemli isimler, ailesi ve dostları yalınız bırakmadı.   KİŞİYE ÖZEL TASARIM   Tasarımlarını ve üretimini kişiye özel yapan Moda ve Tasarım uzmanı Dilara Benger, “Tasarımlarım gelinlik ve gelin after party ağırlıklı, ama gece kıyafeti tasarımları da yapıyorum. Yaptığım bütün tasarımları, kişinin kendisine özel olarak üretiyorum. Showroomda sergilediğimiz ürünleri görmek isteyen herkese kapımız açık, tüm Adanalıları bekliyoruz” dedi.   Modacı Haluk Şenbayrak’ın kendisine çok destek olduğunu belirten Dilara Benger, “Haluk Şenbayrak bu süreçte bana manevi destek oldu. Ailem ve özellikle Erkek kardeşim Barış Benger de showroomumun kuruluşunda destekleriyle motivasyonumu yükseklere taşıdı. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Moda tasarım ve tekstil mezunu 25 yaşındaki Dilara Benger, kendi adını taşıyan showroomu açarak Adanalıların hizmetine sundu.  
 
AÇILIŞI BAYRAM VE ÖZÜLKÜ YAPTI
 
Açılışı Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Yücel Bayram ve işkadını Esra Özülkü’nün birlikte yaptığı “Dilara Benger Fashion Designer”, moda düşkünü kadınlara Toros Caddesi’nde hizmet verecek.
 

 

Özel tasarım gelinlik ve gece kıyafeti üretip, satışını yaptığı showroomun açılışında Dilara Benger’i, Savaş Çokduygulu, Haluk Şenbayrak, Selçuk Altusüzen gibi önemli isimler, ailesi ve dostları yalınız bırakmadı.
 
KİŞİYE ÖZEL TASARIM
 
Tasarımlarını ve üretimini kişiye özel yapan Moda ve Tasarım uzmanı Dilara Benger, “Tasarımlarım gelinlik ve gelin after party ağırlıklı, ama gece kıyafeti tasarımları da yapıyorum. Yaptığım bütün tasarımları, kişinin kendisine özel olarak üretiyorum. Showroomda sergilediğimiz ürünleri görmek isteyen herkese kapımız açık, tüm Adanalıları bekliyoruz” dedi.

 

Modacı Haluk Şenbayrak’ın kendisine çok destek olduğunu belirten Dilara Benger, “Haluk Şenbayrak bu süreçte bana manevi destek oldu. Ailem ve özellikle Erkek kardeşim Barış Benger de showroomumun kuruluşunda destekleriyle motivasyonumu yükseklere taşıdı. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.