Aile hekimlerine ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık’ eğitimi

GÜNDEM 03.04.2023 - 13:14, Güncelleme: 03.04.2023 - 13:14 3258+ kez okundu.
 

Aile hekimlerine ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık’ eğitimi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2015 yılından bu yana Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanlarına yönelik düzenlediği 41. Evlilik Öncesi Danışmanlık Eğitiminde toplam 1381 Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanı katılım belgesi almaya hak kazandı.
   Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarına yönelik 2023 yılı 1. Evlilik Öncesi Danışmanlık Eğitimi 30-31 Mart 2023 tarihlerinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Vet. Hek. Fuat Güneş Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. A. Tanju Altunsu’nun evlilik öncesinde bireylere verilen danışmanlık hizmetlerinin önemi hakkında yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Eğitimciler: Uzm. Dr. Seda Tepe, Dr. Ayten Sayılır, Dr. İnci Akyüzlüer, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Hamide Tokcan tarafından gerçekleştirilen eğitimlere toplam 8 Aile Hekimi ve 6 Aile Sağlığı çalışanı olmak üzere toplam 14 kişi kursiyer olarak katıldı. Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. A. Tanju Altunsu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök, Uzm. Dr. Seda Tepe, Dr. Ayten Sayılır, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu ve Hemşire Hamide Tokcan tarafından verildi.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2015 yılından bu yana Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanlarına yönelik düzenlediği 41. Evlilik Öncesi Danışmanlık Eğitiminde toplam 1381 Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanı katılım belgesi almaya hak kazandı.

 

 Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarına yönelik 2023 yılı 1. Evlilik Öncesi Danışmanlık Eğitimi 30-31 Mart 2023 tarihlerinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Vet. Hek. Fuat Güneş Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. A. Tanju Altunsu’nun evlilik öncesinde bireylere verilen danışmanlık hizmetlerinin önemi hakkında yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.
Eğitimciler: Uzm. Dr. Seda Tepe, Dr. Ayten Sayılır, Dr. İnci Akyüzlüer, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Hemşire Hamide Tokcan tarafından gerçekleştirilen eğitimlere toplam 8 Aile Hekimi ve 6 Aile Sağlığı çalışanı olmak üzere toplam 14 kişi kursiyer olarak katıldı.
Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. A. Tanju Altunsu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök, Uzm. Dr. Seda Tepe, Dr. Ayten Sayılır, Uzm. Dr. Bahar Balduz, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu ve Hemşire Hamide Tokcan tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.