Kaplan, transferleri belirledi

SPOR 24.07.2023 - 10:35, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:35 2518+ kez okundu.
 

Kaplan, transferleri belirledi

Şu ana kadar henüz net bir transfer yapmayan ancak, geçmişte yaptığı son dakika transferleri ile gündemi belirleyen Turuncu-Beyazlılar, yol haritasını belirledi.
4 yabancı, 2 yerli oyuncu ile el sıkışan Toros Kaplanı imzaları attırarak üzerindeki kötü algıyı yıkmak istiyor. Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Kemal Kılıç yoğun şekilde transferler üzerinde çalışıyor. Ayrıca, henüz imzayı atmayan Teknik Direktör Kemal Kılıç, da pürüzleri gidererek imza atma aşamasına geldi. 2 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK Bolu Kampı programını iptal ederek çalışmalarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanaspor, önümüzdeki günlerde iki hazırlık maçı yapacak. Takımların biri Mersin İdmanyurdu olurken, diğer takım ismi henüz netlik kazanmadı. Öte yandan, dünü izinli geçiren oyuncular bugün tekrar toplanarak, hazırlık çalışmalarına devam edecek.
Şu ana kadar henüz net bir transfer yapmayan ancak, geçmişte yaptığı son dakika transferleri ile gündemi belirleyen Turuncu-Beyazlılar, yol haritasını belirledi.

4 yabancı, 2 yerli oyuncu ile el sıkışan Toros Kaplanı imzaları attırarak üzerindeki kötü algıyı yıkmak istiyor.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Kemal Kılıç yoğun şekilde transferler üzerinde çalışıyor. Ayrıca, henüz imzayı atmayan Teknik Direktör Kemal Kılıç, da pürüzleri gidererek imza atma aşamasına geldi.
2 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Bolu Kampı programını iptal ederek çalışmalarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanaspor, önümüzdeki günlerde iki hazırlık maçı yapacak. Takımların biri Mersin İdmanyurdu olurken, diğer takım ismi henüz netlik kazanmadı.
Öte yandan, dünü izinli geçiren oyuncular bugün tekrar toplanarak, hazırlık çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.