Sancak: Onyekuru'yu zorunlu satın almıştık

SPOR 27.07.2023 - 11:09, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:09 2668+ kez okundu.
 

Sancak: Onyekuru'yu zorunlu satın almıştık

Cluj maçı öncesi TRT SPor'un sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Onyekuru'yu zorunlu satın alma maddesinden dolayı kadroya kattıklarını söyledi.
Romanya'daki Antrenman esnasında soruları yanıtlayan başkan Murat Sancak, Onyekuru'nun yeni sezonda takımda olmayacağını belirtti. Başkan, "Onyekuru'yu zorunlu satın alma maddesinden dolayı kadromuza kattık ancak isteyen 7 tane takım var. Yeni sezonda kadromuzda olmayacak, bu yüzden Cluj maçının listesine almadık. İyi teklifler var ancak burada sadece bizim kararımız değil, oyuncunun da kararı önemli olan. Onun gitmek istediği takımlar, istediğimiz parayı vermiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı. "AYRILACAK İSİMLER OLACAK" Onyekuru'nun dışında bir ismin daha takımdan ayrılacağını söyleyen başkan, "Şuan kadroda olan bir isim daha aramızdan ayrılacak. Belki buradan Adana'ya dönmeyecek." dedi.
Cluj maçı öncesi TRT SPor'un sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Onyekuru'yu zorunlu satın alma maddesinden dolayı kadroya kattıklarını söyledi.

Romanya'daki Antrenman esnasında soruları yanıtlayan başkan Murat Sancak, Onyekuru'nun yeni sezonda takımda olmayacağını belirtti. Başkan, "Onyekuru'yu zorunlu satın alma maddesinden dolayı kadromuza kattık ancak isteyen 7 tane takım var. Yeni sezonda kadromuzda olmayacak, bu yüzden Cluj maçının listesine almadık. İyi teklifler var ancak burada sadece bizim kararımız değil, oyuncunun da kararı önemli olan. Onun gitmek istediği takımlar, istediğimiz parayı vermiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"AYRILACAK İSİMLER OLACAK"
Onyekuru'nun dışında bir ismin daha takımdan ayrılacağını söyleyen başkan, "Şuan kadroda olan bir isim daha aramızdan ayrılacak. Belki buradan Adana'ya dönmeyecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.