Adanaspor'a taze kan iyi geldi

SPOR 31.07.2023 - 10:13, Güncelleme: 31.07.2023 - 10:13 2243+ kez okundu.
 

Adanaspor'a taze kan iyi geldi

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.
 Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla yönetimin yanı sıra taraftarların da keyfi yerine gelmeye başladı. Çatalan Tesisleri'nde, günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Beyazlı ekipte teknik direktör Pulat ve yardımcıları Fatih Kavlak, Taner Tarımer, nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci, oyuncularla tek tek ilgilenerek hazır hale gelmeleri için gayret gösteriyor. Çalışmalara yeni transferler Eric Ayuk, Serhat Kot ve Kubilay Aktaş da katıldı. Öte yandan Adanaspor, Trendyol 1. Lig 2023-2024 Sezonu'nun ilk haftasında deplasmanda DyorEX Boluspor ile karşılaşacak.
Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

 Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla yönetimin yanı sıra taraftarların da keyfi yerine gelmeye başladı.

Çatalan Tesisleri'nde, günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Beyazlı ekipte teknik direktör Pulat ve yardımcıları Fatih Kavlak, Taner Tarımer, nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci, oyuncularla tek tek ilgilenerek hazır hale gelmeleri için gayret gösteriyor. Çalışmalara yeni transferler Eric Ayuk, Serhat Kot ve Kubilay Aktaş da katıldı.
Öte yandan Adanaspor, Trendyol 1. Lig 2023-2024 Sezonu'nun ilk haftasında deplasmanda DyorEX Boluspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.