Barasi Adana Demirspor'da

SPOR 28.08.2023 - 10:16, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:16 3640+ kez okundu.
 

Barasi Adana Demirspor'da

Mavi-Lacivertliler, AZ Alkmaar'dan Yusuf Barasi'yi resmen renklerine bağladı.
Adana Demirspor'un, bir süredir AZ Alkmaar forması giyen Yusuf Barasi'yi kadrosuna katmak istediği belirtiliyordu. 20 yaşındaki oyuncu, Yukatel Adana Demirspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın da katıldığı törende Yusuf Barasi, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, mavi-lacivertli takımda 56 numaralı formayı giyecek. SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ Öte yandan Yukatel Adana Demirspor'un yeni transferi Yusuf Barasi, kulübün sağlık sponsoru hastanede sağlık kontrolünden geçti.
Mavi-Lacivertliler, AZ Alkmaar'dan Yusuf Barasi'yi resmen renklerine bağladı.

Adana Demirspor'un, bir süredir AZ Alkmaar forması giyen Yusuf Barasi'yi kadrosuna katmak istediği belirtiliyordu. 20 yaşındaki oyuncu, Yukatel Adana Demirspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın da katıldığı törende Yusuf Barasi, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, mavi-lacivertli takımda 56 numaralı formayı giyecek.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Öte yandan Yukatel Adana Demirspor'un yeni transferi Yusuf Barasi, kulübün sağlık sponsoru hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.