Hazırlık dönemini değerlendiren Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan: “İLK 11 NETLEŞİYOR”

SPOR 04.09.2023 - 10:37, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:37 4673+ kez okundu.
 

Hazırlık dönemini değerlendiren Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan: “İLK 11 NETLEŞİYOR”

Kızılcahamam kampının çok verimli geçtiğini belirten Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan, “Adana ve Pozantı kampında fiziksel şartlara sahip değildik.
 Kızılcahamam’da takım bütünlüğü, hazırlık maçları olsun, taktiksel çalışmalar olsun bizim için çok verimli geçti” şeklinde konuştu. Kamplar sonrası Adana’da tekrar topbaşı yaptıklarını ifade eden Çağlayan, artık lig haftasına girdiklerini ifade etti. Kızılcahamam kampı sonrası takıma yeni oyuncuların katıldığını belirten Çağlayan, “İlk yarı sonuna kadar transferi sonuçlandırmış durumdayız. Mevcut kadroyla devre arasına kadar gitmeyi planlıyoruz” diye konuşarak, kafasındaki ilk 11’in şekillenmeye başladığını söyledi. Bazı bölgeler için ince eleyip sık dokumaya çalıştıklarına vurgu yapan Teknik Direktör Adem Çağlayan, “Bu durum, hem felsefemizle alakalı, hem oyuncularımızın bazıları geç, bazıları erken form tutuyor. Hepsini göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz. Yani zaten şurada 5 günlük bir vaktimiz kaldı. Çarşamba günü ilk 11 kafamızda netlik kazanacak” diye konuştu. “TARSUS’U DEPLASMAN OLARAK GÖRMÜYORUZ” Ligde iç saha maçlarının Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak olmasına da değinen Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan, “Gönlümüzde kendi sahamızda oynamak geçiyordu ama Tarsus’ta oynayacak olmamızı kendimiz için bir kayıp olarak görmüyoruz. Çünkü zeminin çim olması, pas yapan bir takım olduğumuz için avantaj. Kozan ya da başka bir sahada oynamış olsaydık, sentetik olduğu için belki dezavantajını yaşayabilirdik. Geldiğimiz günden bu yana, hem antrenmanlar hem de maçlar için sürekli seyahat halindeyiz. Vücut artık duyarlılık gösterdi. Onun için Tarsus’u da biz deplasman olarak görmüyoruz. Nihayetinde 20-25 dakikalık bir mesafede. Kendi iç sahamız gibi düşüneceğiz” şeklinde konuşarak, bu konuda taraftarlardan çok ciddi destek alacaklarını düşündüğünü ifade etti. “ERDİ’Yİ ELAZIĞ MAÇINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ” Nevşehirspor’dan transfer edilen Erdi Kasapoğlu’nun dışında sakat oyuncularının olmadığını belirten Çağlayan, “Takımda başka sakatlıkları olan oyuncularımız var ama, onların durumu ciddi değil. Erdi’nin Elazığspor maçına yetişmesi için çalışıyoruz. Bizim için kadroda yer alan tüm oyuncular çok değerli. Kadromuzda çok geniş ve alternatif oyuncularımızın performansı da üst seviyede” diyerek, Elazığ maçının önemine vurgu yaptı.
Kızılcahamam kampının çok verimli geçtiğini belirten Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan, “Adana ve Pozantı kampında fiziksel şartlara sahip değildik.

 Kızılcahamam’da takım bütünlüğü, hazırlık maçları olsun, taktiksel çalışmalar olsun bizim için çok verimli geçti” şeklinde konuştu.

Kamplar sonrası Adana’da tekrar topbaşı yaptıklarını ifade eden Çağlayan, artık lig haftasına girdiklerini ifade etti. Kızılcahamam kampı sonrası takıma yeni oyuncuların katıldığını belirten Çağlayan, “İlk yarı sonuna kadar transferi sonuçlandırmış durumdayız. Mevcut kadroyla devre arasına kadar gitmeyi planlıyoruz” diye konuşarak, kafasındaki ilk 11’in şekillenmeye başladığını söyledi.
Bazı bölgeler için ince eleyip sık dokumaya çalıştıklarına vurgu yapan Teknik Direktör Adem Çağlayan, “Bu durum, hem felsefemizle alakalı, hem oyuncularımızın bazıları geç, bazıları erken form tutuyor. Hepsini göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz. Yani zaten şurada 5 günlük bir vaktimiz kaldı. Çarşamba günü ilk 11 kafamızda netlik kazanacak” diye konuştu.
“TARSUS’U DEPLASMAN OLARAK GÖRMÜYORUZ”
Ligde iç saha maçlarının Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak olmasına da değinen Bitexen Adana 1954 FK Teknik Direktörü Adem Çağlayan, “Gönlümüzde kendi sahamızda oynamak geçiyordu ama Tarsus’ta oynayacak olmamızı kendimiz için bir kayıp olarak görmüyoruz. Çünkü zeminin çim olması, pas yapan bir takım olduğumuz için avantaj. Kozan ya da başka bir sahada oynamış olsaydık, sentetik olduğu için belki dezavantajını yaşayabilirdik. Geldiğimiz günden bu yana, hem antrenmanlar hem de maçlar için sürekli seyahat halindeyiz. Vücut artık duyarlılık gösterdi. Onun için Tarsus’u da biz deplasman olarak görmüyoruz. Nihayetinde 20-25 dakikalık bir mesafede. Kendi iç sahamız gibi düşüneceğiz” şeklinde konuşarak, bu konuda taraftarlardan çok ciddi destek alacaklarını düşündüğünü ifade etti.
“ERDİ’Yİ ELAZIĞ MAÇINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Nevşehirspor’dan transfer edilen Erdi Kasapoğlu’nun dışında sakat oyuncularının olmadığını belirten Çağlayan, “Takımda başka sakatlıkları olan oyuncularımız var ama, onların durumu ciddi değil. Erdi’nin Elazığspor maçına yetişmesi için çalışıyoruz. Bizim için kadroda yer alan tüm oyuncular çok değerli. Kadromuzda çok geniş ve alternatif oyuncularımızın performansı da üst seviyede” diyerek, Elazığ maçının önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.