Bitexen Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan: "ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

SPOR 04.09.2023 - 14:23, Güncelleme: 04.09.2023 - 14:23 6629+ kez okundu.
 

Bitexen Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan: "ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Teknik Direktör Nejat Bakan, 9-0'lık farkla mağlup oldukları Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget maçını değerlendirdi.
Hafta sonu Ankara'da karşılaştıkları takımın, geçen sezon Türkiye Şampiyonu olduğunu, bu yıl ise Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini ifade eden Teknik Direktör Nejat Bakan, "25 milyon liralık bütçeyle kadro oluşturmuşlar. Biz ise yaklaşık 1 milyon lira gibi bir bütçe ile yeni bir kadro yapmaya çalıştık. Türkiye liglerinin ve dışarıdan en iyi oyuncuları getirmişler. İddia ediyorum, Fomget'in oluşturduğu kadroyu kimse kolay kolay yenemeyecek" şeklinde konuşarak, çok güzel bir maç olduğunu söyledi. "BU TAKIM OLACAK" Futbolcularının, oyun disiplininden kopmadan elinden gelen gayreti gösterdiğine dikkat çeken Bakan, "Yine ayna yerdeyim. Bizim takımın zamana ihtiyacı var. Olacak. Ama tabii bu kadar gol olmamalıydı. O da ayrı bir konu. Ama ben genel olarak oyuncularımdan memnunum. Bizim çocuklar disiplinden hiç kopmadılar. Bir tane sarı kart yok. Ne demek bu? Tatlı sert girdiler. Bir de iddia ediyorum. Bu takım olacak. Metin Başkan da elinden geleni gayreti gösterdi. Ona da o konuda saygılıyım" şeklinde konuşarak, oyuncularına sahip çıktı. Fildişi'nden gelen kalecinin lisans işlemlerinin sürdüğünü belirten Bakan, "Başkanımız Metin Taylancı bir haftadır bununla uğraşıyor. Bu işler öyle kolay olmuyor. Vize için 3-5 gün sonraya tarih veriyorlar. Her şeyi zamana bırakalım" diyerek çağrıda bulundu. “BÜYÜK KONUŞMAYI SEVMEM” Takımda Kaptan Işıl Canoruç'un dışında ciddi sakatlığı olan oyuncunun bulunmadığına sevindiğini belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan, "Işıl bugün doktora görünecek. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var ama takımın genel durumundan memnunum. Oyun disiplininden kopmadıkları için mutluyum. Yani bu kadar. Yapacak bir şey yok. Büyük konuşmayı sevmem. İkinci yarı oynayacağımız rövanş karşılaşmasında böyle bir sonuç olmaz. Hazırlanmaya 3 ay öncesinden başlamışlar. Çok iyi transferler yapmışlar. 25 milyon liralık bütçe yapmışlar. Bizim bütçe 1 milyon lira. Ama her şey para demek değil" diyerek, küçük bütçe ile oluşturdukları takımın semeresini ileride göreceklerine inandığını ifade etti. Neticeden memnun olmasa da oyundan memnun olduğunu yineleyen Bakan, "Maçı 90 dakika bırakmadılar. Kalecimiz de çok iyiydi. Karşı karşıya kaldığı 3-4 pozisyonun golle sonuçlanmasını engelledi. Kalecimiz daha 19 yaşında. Sağ bek oyuncumuz 18 yaşında. Süper Ligde bu kadar genç oyuncuları kimse kadroya almaz. Biz bayağı genç bir kadro oluşturduk. Rakip oyuncuların hepsi tecrübeli. Fomget'in yaş ortalaması 25, bizimkisi ise 21. Yine söylüyorum, neticeden değil ama oyundan memnunum" şeklinde konuşarak, rakiple dalaşmayan oyuncularını tebrik etti. Haftaya, sahalarında Ereğli ile karşılacaklarına değinen Teknik Direktör Nejat Bakan, başarıyı zamanla yakalayacaklarını iddia etti.
Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Teknik Direktör Nejat Bakan, 9-0'lık farkla mağlup oldukları Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget maçını değerlendirdi.

Hafta sonu Ankara'da karşılaştıkları takımın, geçen sezon Türkiye Şampiyonu olduğunu, bu yıl ise Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini ifade eden Teknik Direktör Nejat Bakan, "25 milyon liralık bütçeyle kadro oluşturmuşlar. Biz ise yaklaşık 1 milyon lira gibi bir bütçe ile yeni bir kadro yapmaya çalıştık. Türkiye liglerinin ve dışarıdan en iyi oyuncuları getirmişler. İddia ediyorum, Fomget'in oluşturduğu kadroyu kimse kolay kolay yenemeyecek" şeklinde konuşarak, çok güzel bir maç olduğunu söyledi.

"BU TAKIM OLACAK"
Futbolcularının, oyun disiplininden kopmadan elinden gelen gayreti gösterdiğine dikkat çeken Bakan, "Yine ayna yerdeyim. Bizim takımın zamana ihtiyacı var. Olacak. Ama tabii bu kadar gol olmamalıydı. O da ayrı bir konu. Ama ben genel olarak oyuncularımdan memnunum. Bizim çocuklar disiplinden hiç kopmadılar. Bir tane sarı kart yok. Ne demek bu? Tatlı sert girdiler. Bir de iddia ediyorum. Bu takım olacak. Metin Başkan da elinden geleni gayreti gösterdi. Ona da o konuda saygılıyım" şeklinde konuşarak, oyuncularına sahip çıktı.
Fildişi'nden gelen kalecinin lisans işlemlerinin sürdüğünü belirten Bakan, "Başkanımız Metin Taylancı bir haftadır bununla uğraşıyor. Bu işler öyle kolay olmuyor. Vize için 3-5 gün sonraya tarih veriyorlar. Her şeyi zamana bırakalım" diyerek çağrıda bulundu.
“BÜYÜK KONUŞMAYI SEVMEM”
Takımda Kaptan Işıl Canoruç'un dışında ciddi sakatlığı olan oyuncunun bulunmadığına sevindiğini belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan, "Işıl bugün doktora görünecek. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var ama takımın genel durumundan memnunum. Oyun disiplininden kopmadıkları için mutluyum. Yani bu kadar. Yapacak bir şey yok. Büyük konuşmayı sevmem. İkinci yarı oynayacağımız rövanş karşılaşmasında böyle bir sonuç olmaz. Hazırlanmaya 3 ay öncesinden başlamışlar. Çok iyi transferler yapmışlar. 25 milyon liralık bütçe yapmışlar. Bizim bütçe 1 milyon lira. Ama her şey para demek değil" diyerek, küçük bütçe ile oluşturdukları takımın semeresini ileride göreceklerine inandığını ifade etti.

Neticeden memnun olmasa da oyundan memnun olduğunu yineleyen Bakan, "Maçı 90 dakika bırakmadılar. Kalecimiz de çok iyiydi. Karşı karşıya kaldığı 3-4 pozisyonun golle sonuçlanmasını engelledi. Kalecimiz daha 19 yaşında. Sağ bek oyuncumuz 18 yaşında. Süper Ligde bu kadar genç oyuncuları kimse kadroya almaz. Biz bayağı genç bir kadro oluşturduk. Rakip oyuncuların hepsi tecrübeli. Fomget'in yaş ortalaması 25, bizimkisi ise 21. Yine söylüyorum, neticeden değil ama oyundan memnunum" şeklinde konuşarak, rakiple dalaşmayan oyuncularını tebrik etti.
Haftaya, sahalarında Ereğli ile karşılacaklarına değinen Teknik Direktör Nejat Bakan, başarıyı zamanla yakalayacaklarını iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.