ADANA 1954 FK İLK SINAVINDA

SPOR 08.09.2023 - 12:30, Güncelleme: 08.09.2023 - 12:30 3836+ kez okundu.
 

ADANA 1954 FK İLK SINAVINDA

Adanalı iş insanı Menderes Kutlu başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunun özverili çalışmaları sonucu oluşturulan teknik heyet ve kadro ile 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Bitexen Adana 1954 FK, ilk sınavına Elazığ’da çıkacak.
Elazığ Doğukent Stadı’nda 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adana 1954 FK, tüm hazırlıklarını bu yıl da şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak üzerine yaptı. Başarılı Teknik Direktör Adem Çağlayan ve Sportif Direktörü Cafer Elek tarafından oluşturulan genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Adana 1954 FK’lı oyuncular, deplasmanda oynayacakları ilk maçtan 3 puanla dönerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Üç etaplı kamp çalışması yapan Adana 1954 FK, son hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Stadı’nda tamamladı. Teknik Direktör Adem Çağlayan’ın taktik çalışmalarını eksiksiz yerine getirmeye çalışan takımda sakat oyuncunun olmaması ise sevindirdi. Takım, dün Elazığ’a giderek, son çalışmasını burada yaptı. HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU Bitexen Adana 1954 FK-23 Elazığ FK maçının hakemleri belli oldu. Elazığ Doğukent Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Sercan Yılmaz, 1. Yardımcı hakem Ömer Okumuş, 2. Yardımcı hakem Mete Topcu ve Dördüncü hakem Ömer Şivka oldu. Kazım Yeni gözlemci olarak görev yaparken, Ergin Turan ve Erdem Eroğlu da temsilci olarak görev yapacak.  
Adanalı iş insanı Menderes Kutlu başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunun özverili çalışmaları sonucu oluşturulan teknik heyet ve kadro ile 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Bitexen Adana 1954 FK, ilk sınavına Elazığ’da çıkacak.

Elazığ Doğukent Stadı’nda 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adana 1954 FK, tüm hazırlıklarını bu yıl da şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak üzerine yaptı. Başarılı Teknik Direktör Adem Çağlayan ve Sportif Direktörü Cafer Elek tarafından oluşturulan genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Adana 1954 FK’lı oyuncular, deplasmanda oynayacakları ilk maçtan 3 puanla dönerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Üç etaplı kamp çalışması yapan Adana 1954 FK, son hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Stadı’nda tamamladı. Teknik Direktör Adem Çağlayan’ın taktik çalışmalarını eksiksiz yerine getirmeye çalışan takımda sakat oyuncunun olmaması ise sevindirdi. Takım, dün Elazığ’a giderek, son çalışmasını burada yaptı.

HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU

Bitexen Adana 1954 FK-23 Elazığ FK maçının hakemleri belli oldu. Elazığ Doğukent Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Sercan Yılmaz, 1. Yardımcı hakem Ömer Okumuş, 2. Yardımcı hakem Mete Topcu ve Dördüncü hakem Ömer Şivka oldu. Kazım Yeni gözlemci olarak görev yaparken, Ergin Turan ve Erdem Eroğlu da temsilci olarak görev yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.