Yusuf Sarı, tedavi için Fransa'ya gitti

SPOR 07.10.2023 - 13:50, Güncelleme: 07.10.2023 - 13:50 6570+ kez okundu.
 

Yusuf Sarı, tedavi için Fransa'ya gitti

Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf Sarı'nın tedavi için Fransa'ya gönderildiğini söyledi.
Karşılaşma sırasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yusuf Sarı'nın adalesinde sorun olduğunu dile getiren Başkan Sancak, milli takıma çağrılan 3 Adana Demirsporlu futbolcu hakkında şunları söyledi: "TAKIMIN HEPSİNİ VEREBİLİRİM" "Yusuf Sarı'nın adalesinde sorun var. Fransa'ya gönderdik. Orada mahir bir doktor var, inşallah tedavi edip, milli takıma yetiştireceğiz. Biraz masraflı olacak ama yapacak bir şey yok. Aslında, milli takıma alınması gereken oyuncular da bunlar. Önemli olan milli takımın kalan maçlarında galip gelip en azından finallere gitmesi. Hatta bizim tercümanı da istediler, kaleci hocasını da istediler. Dedim ki 'kimi istiyorsanız alabilirsiniz, takımın hepsini alabilirsiniz'." TRABZON MAÇINI DEĞERLENDİRDİ Maçın çok stresli geçtiğini söyleyen Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Bizim için de stresli bir maçtı. Çünkü seriyi takip ettirebilmek için zorlu bir rakip. Trabzonspor'un alt sıralarda olmasına bakmayın, iyi bir ekip, çok iyi futbolcuları var. Ama bizim futbolcularımız da fena değil. İyi mücadele oldu. Yer yer biz iyi oynadık, yer yer onlar iyi oynadı. Biraz da stresli oldu ama galip gelen biz olduk çok mutluyuz. Beşiktaş'tan, Alanyaspor'dan sonra Trabzonspor'u da yenerek devam etmek önemli. İşte şimdi milli takım arası var. Takım da biraz dinlensin. Hazır olmayanlar da hazır olur inşallah" diyerek yollarına devam edeceklerini söyledi.
Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf Sarı'nın tedavi için Fransa'ya gönderildiğini söyledi.

Karşılaşma sırasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yusuf Sarı'nın adalesinde sorun olduğunu dile getiren Başkan Sancak, milli takıma çağrılan 3 Adana Demirsporlu futbolcu hakkında şunları söyledi:

"TAKIMIN HEPSİNİ VEREBİLİRİM"
" Yusuf Sarı'nın adalesinde sorun var. Fransa'ya gönderdik. Orada mahir bir doktor var, inşallah tedavi edip, milli takıma yetiştireceğiz. Biraz masraflı olacak ama yapacak bir şey yok. Aslında, milli takıma alınması gereken oyuncular da bunlar. Önemli olan milli takımın kalan maçlarında galip gelip en azından finallere gitmesi. Hatta bizim tercümanı da istediler, kaleci hocasını da istediler. Dedim ki 'kimi istiyorsanız alabilirsiniz, takımın hepsini alabilirsiniz'."
TRABZON MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
Maçın çok stresli geçtiğini söyleyen Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Bizim için de stresli bir maçtı. Çünkü seriyi takip ettirebilmek için zorlu bir rakip. Trabzonspor'un alt sıralarda olmasına bakmayın, iyi bir ekip, çok iyi futbolcuları var. Ama bizim futbolcularımız da fena değil. İyi mücadele oldu. Yer yer biz iyi oynadık, yer yer onlar iyi oynadı. Biraz da stresli oldu ama galip gelen biz olduk çok mutluyuz. Beşiktaş'tan, Alanyaspor'dan sonra Trabzonspor'u da yenerek devam etmek önemli. İşte şimdi milli takım arası var. Takım da biraz dinlensin. Hazır olmayanlar da hazır olur inşallah" diyerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.