ATEŞLİ TANGO GÜNLERİ BAŞLADI

GÜNDEM 16.10.2023 - 12:47, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:51 2912+ kez okundu.
 

ATEŞLİ TANGO GÜNLERİ BAŞLADI

Şinasi Milongo ile yine, yeniden…
Tango tutkunlarının vazgeçilmesi Şinasi Milonga, ateşli dans tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Heyecan, neşe ve dansın adresi, partilerin vazgeçilmez mekanı Şinasi Lounge yine müzik ve dans tutkunlarının vazgeçilmezi Şinasi Milonga ile kaldığı yerden müdavimlerini ağırlamaya başladı. TDJ Ken Cox’un seçtiği muhteşem müzik eşliğinde, Latin Amerika’dan dünyaya yayılan ve çok tutulan iki zamanlı özel ritimli dans olan Tango, Adanalı her yaş grubundan tutkunları bir araya getirmeyi başardı. DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADILAR Sonbaharın kendini Kış mevsimine bıraktığı bu günlerde yeniden Şinasi Milonga ile Şinasi Lounge’de bir araya gelen tango severler kendilerini partneri ve müziğin eşsiz atmosferine bıraktılar. Tangocuların birbirlerine olan saygı ve sevgisi ise dikkat çeken bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda, tango tutkunu Kimya Mühendisi Merve Ünlüağaç’ın doğum günü de unutulmayarak sürpriz bir parti ile kutlandı. Arkadaşlarının mumlar yakarak süslediği pastayla karşılaşan Ünlüağaç hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu gizleyemedi. Ünlüağaç, arkadaşlarının alkışlar eşliğinde ‘iyi ki doğdun Merve’ sözleriyle pastanın üzerindeki mumları söndürerek dilek diledi. Daha sonra, gelenek gereği arkadaşları sırayla Merve Ünlüağaç’la tango yaparak doğum gününü kutladılar.  Şinasi Lounge İşletmecisi Hakan Denizli de Merve Ünlüağaç’ın doğum gününü kutlayarak tebrik etti.
Şinasi Milongo ile yine, yeniden…

Tango tutkunlarının vazgeçilmesi Şinasi Milonga, ateşli dans tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor.

Heyecan, neşe ve dansın adresi, partilerin vazgeçilmez mekanı Şinasi Lounge yine müzik ve dans tutkunlarının vazgeçilmezi Şinasi Milonga ile kaldığı yerden müdavimlerini ağırlamaya başladı.
TDJ Ken Cox’un seçtiği muhteşem müzik eşliğinde, Latin Amerika’dan dünyaya yayılan ve çok tutulan iki zamanlı özel ritimli dans olan Tango, Adanalı her yaş grubundan tutkunları bir araya getirmeyi başardı.
DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADILAR
Sonbaharın kendini Kış mevsimine bıraktığı bu günlerde yeniden Şinasi Milonga ile Şinasi Lounge’de bir araya gelen tango severler kendilerini partneri ve müziğin eşsiz atmosferine bıraktılar. Tangocuların birbirlerine olan saygı ve sevgisi ise dikkat çeken bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda, tango tutkunu Kimya Mühendisi Merve Ünlüağaç’ın doğum günü de unutulmayarak sürpriz bir parti ile kutlandı.
Arkadaşlarının mumlar yakarak süslediği pastayla karşılaşan Ünlüağaç hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu gizleyemedi. Ünlüağaç, arkadaşlarının alkışlar eşliğinde ‘iyi ki doğdun Merve’ sözleriyle pastanın üzerindeki mumları söndürerek dilek diledi.
Daha sonra, gelenek gereği arkadaşları sırayla Merve Ünlüağaç’la tango yaparak doğum gününü kutladılar. 
Şinasi Lounge İşletmecisi Hakan Denizli de Merve Ünlüağaç’ın doğum gününü kutlayarak tebrik etti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.