ÇAYIR: “NASİP!”

SPOR 27.10.2023 - 14:04, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:04 2702+ kez okundu.
 

ÇAYIR: “NASİP!”

Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Yüreğirgücü ligde oynadığı iki maçtan da puan çıkaramadı.
Ligin ilk haftasında Çukurova Demirspor’a 2-1 mağlup olan Yüreğirgücü, ikinci haftada ise lider Baklalıspor’a 2-1 mağlup oldu. Ligde sıfır puanla son sırada bulunan Yüreğirgücü, Pazar günü Gülpınar Stadı’nda Gülpınarspor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi takımın durumunu değerlendiren Teknik Direktör Ferhat Çayır, oynadıkları her iki karşılaşmada da ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi. “İşte nasip” diyerek sözlerini sürdüren Çayır, oyuncularının çok genç ve tecrübesiz olduğunu iddia etti. Ligde son sırayı hak etmediklerini belirten Ferhat Çayır, “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Gülpınarspor maçından 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuşarak, üzerlerindeki sisli havayı dağıtacaklarını kaydetti.
Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Yüreğirgücü ligde oynadığı iki maçtan da puan çıkaramadı.

Ligin ilk haftasında Çukurova Demirspor’a 2-1 mağlup olan Yüreğirgücü, ikinci haftada ise lider Baklalıspor’a 2-1 mağlup oldu.

Ligde sıfır puanla son sırada bulunan Yüreğirgücü, Pazar günü Gülpınar Stadı’nda Gülpınarspor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi takımın durumunu değerlendiren Teknik Direktör Ferhat Çayır, oynadıkları her iki karşılaşmada da ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi. “İşte nasip” diyerek sözlerini sürdüren Çayır, oyuncularının çok genç ve tecrübesiz olduğunu iddia etti. Ligde son sırayı hak etmediklerini belirten Ferhat Çayır, “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Gülpınarspor maçından 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuşarak, üzerlerindeki sisli havayı dağıtacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.