GAZETENİZ EGEMEN 7 KASIM’DA MANŞET HABERİNDEN DUYURMUŞTU

GÜNDEM 13.11.2023 - 10:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:18 3103+ kez okundu.
 

GAZETENİZ EGEMEN 7 KASIM’DA MANŞET HABERİNDEN DUYURMUŞTU

BULUT ARTIK CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu 24 kişiden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyelerini açıkladı. MYK, “Gölge Kabine” ve “İdari Görevler” olmak üzere iki bölümden oluştu. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra partide başlayan “değişim” rüzgarında, en başından itibaren Özgür Özel’in en yakınında bulunan Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Özel’in A takımında yer aldı. Bulut, Halkala İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi. GAZETENİZ Egemen, 7 Kasım’da “CHP Adana’da ‘güç’ el değiştirdiği” başlığıyla manşetten duyurduğu haberinde Burhanettin Bulut’un, CHP Genel Başkan Yardımcılığı’na getirileceğini yazmıştı. Parti Meclisi’ne (PM) seçilen üyelerden oluşan CHP MYK’da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alan Milletvekili Bulut’un bu göreve getirilmesinin önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde etkin rol oynayacağı belirtiliyor. Bulut’un, CHP Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte, Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere partili belediyelerin örgütteki etkinlik ve ağırlığının sona ereceği anlamına geldiği vurgulanıyor.
BULUT ARTIK CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu 24 kişiden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyelerini açıkladı. MYK, “Gölge Kabine” ve “İdari Görevler” olmak üzere iki bölümden oluştu. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra partide başlayan “değişim” rüzgarında, en başından itibaren Özgür Özel’in en yakınında bulunan Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Özel’in A takımında yer aldı. Bulut, Halkala İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi.

GAZETENİZ Egemen, 7 Kasım’da “CHP Adana’da ‘güç’ el değiştirdiği” başlığıyla manşetten duyurduğu haberinde Burhanettin Bulut’un, CHP Genel Başkan Yardımcılığı’na getirileceğini yazmıştı. Parti Meclisi’ne (PM) seçilen üyelerden oluşan CHP MYK’da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alan Milletvekili Bulut’un bu göreve getirilmesinin önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde etkin rol oynayacağı belirtiliyor. Bulut’un, CHP Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte, Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere partili belediyelerin örgütteki etkinlik ve ağırlığının sona ereceği anlamına geldiği vurgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.