Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve kadrosu Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçt'yı ziyaret etti.

GÜNDEM 24.11.2023 - 14:52, Güncelleme: 24.11.2023 - 14:52 6129+ kez okundu.
 

Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve kadrosu Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçt'yı ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülaçtı, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirirken, Adana'nın sorunları ve gündeme dair önemli konular konuşuldu.
Gülaçtı;  MHP ve AK Parti olarak, Türkiye’ye örnek olacak şekilde Cumhur İttifakı’nın başarısı için uyumla çalıştıklarını ifade ederek, ana hedeflerinin 15 ilçe ve büyükşehri kazanmak olduğunu kaydetti.  KARALAR HİZMETSİZLİK SİYASETİ YAPIYOR Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana’da Cumhur İttifakı olarak 15 ilçede ve büyükşehirde her adayı kazanacak aday olarak belirlediklerini ifade etti. Gülaçtı;  “Allah’ın izniyle hem büyükşehri, hem de ilçeleri kazanarak, büyük bir hezimete uğratacağız. Zeydan Karalar’ın bugüne kadar tek yaptığı hizmetsizlik siyaseti. Karalar’ın hizmet yapma gibi bir derdi yok, amacı siyaset yapmak, şov yapmak” dedi.  VATANDAŞ CEVABI SANDIKTA VERECEK  Toplumun her kesiminin Adana ile ilgili şikâyetleri olduğunu ifade eden Gülaçtı, vatandaşların samimi bir şekilde sandıkta gereken cevabı vereceklerini dile getirdi. Gülaçtı şöyle konuştu; “Adana’ya, 4,5 yıldır hiçbir şey yapılmadı. Hala sinekle, çöple, trafikle mücadele ediyoruz.  Merkez Otogar’ın durumu ortada.  Bizim  için önemli olan Cumhur İttifakı’nın adayı olması ve kazanması. Adana bunu hak etmiyor ” diye konuştu.
Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülaçtı, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirirken, Adana'nın sorunları ve gündeme dair önemli konular konuşuldu.

Gülaçtı;  MHP ve AK Parti olarak, Türkiye’ye örnek olacak şekilde Cumhur İttifakı’nın başarısı için uyumla çalıştıklarını ifade ederek, ana hedeflerinin 15 ilçe ve büyükşehri kazanmak olduğunu kaydetti. 

KARALAR HİZMETSİZLİK SİYASETİ YAPIYOR
Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana’da Cumhur İttifakı olarak 15 ilçede ve büyükşehirde her adayı kazanacak aday olarak belirlediklerini ifade etti. Gülaçtı;  “Allah’ın izniyle hem büyükşehri, hem de ilçeleri kazanarak, büyük bir hezimete uğratacağız. Zeydan Karalar’ın bugüne kadar tek yaptığı hizmetsizlik siyaseti. Karalar’ın hizmet yapma gibi bir derdi yok, amacı siyaset yapmak, şov yapmak” dedi. 

VATANDAŞ CEVABI SANDIKTA VERECEK 
Toplumun her kesiminin Adana ile ilgili şikâyetleri olduğunu ifade eden Gülaçtı, vatandaşların samimi bir şekilde sandıkta gereken cevabı vereceklerini dile getirdi. Gülaçtı şöyle konuştu; “Adana’ya, 4,5 yıldır hiçbir şey yapılmadı. Hala sinekle, çöple, trafikle mücadele ediyoruz.  Merkez Otogar’ın durumu ortada.  Bizim  için önemli olan Cumhur İttifakı’nın adayı olması ve kazanması. Adana bunu hak etmiyor ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.