Adaletgücü istediğini aldı: 4-2

SPOR 27.11.2023 - 10:08, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:08 1148+ kez okundu.
 

Adaletgücü istediğini aldı: 4-2

Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Adaletgücü, konuk olduğu Çukurova Demirspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 15’e çıkardı.
Çukurova Demirspor, oyuncularından stoper Hakim Burak ve sol açık Abdullah Aytekin’in sakatlığı sebebiyle eksik başladığı karşılaşmada düdüğü Hacı Hanifi Evgi çaldı. Yardımcılıklarını ise Ali Dilek ve Ayhan Kartal yaptı. Adaletgücü de sakat oyuncusu Serbay Can’dan eksik olarak maça çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Adaletgücü oldu. Maçın henüz 4. Dakikasında Serdar kafa ile altı pas içinden kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1-0. 7. dakikada ikinci bölgenin solunda aldığı topla ceza sahası önüne kadar inen Veysi Akın sert vurdu, ancak top auta çıktı. 9. dakikada kaptan Mehmet Yaşar sağdan götürdüğü topu ceza sahası yan çizgisinden sol tarafta bulunan Veysi Akın’ı gördü. Sol ayağı ile sert vuran Veysi Akın topu üstten auta attı. 27. dakikada Çukurova Demirspor’da Batuhan ceza sahası içerisinde topla buluştu. Düzeltip vurmak isterken, kaleci Yusuf İyem topa müdahale etti. Bu pozisyonda dengesini kaybeden Batuhan düştü. Hakem devam kararı verince Çukurova Demirspor Teknik Direktörü Kamil Aslan orta hakem Hacı Hanifi Evgi’ye tepki gösterdi. Takımı sahadan çekebileceğini ifade eden Aslan, hakem Evgi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İlk yarı Adaletgücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının ilk tehlikeli atağı 46. Dakikada Çukurova Demirspor’dan geldi. Bu dakikada, sağdan kendisi ceza sahasına kadar inen Baran sağ ayağı ile topu kaleye gönderdi. Kaleci Yusuf İyem iki hamlede topa hakim oldu. 51. dakikada, soldan ceza sahasına topla birlikte sokulan Utku Başman yerden vurdu. Top, arka direğe yakın yerden filelerle buluştu: 2-0. 53. dakikada, bu kez orta sahanın önünde topla buluşan Cemal yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Kaleci Yusuf İyem topu tokatlayarak dışarı attı. 55. dakikada ceza sahası önünde sert vuran Ali Oymacı girdiği ikili mücadeleden topla birlikte sıyrılarak filelere gönderdi: 3-0. 59. dakikada bu kez Çukurova Demispor’dan Batuhan topla birlikte sağdan üçüncü bölgeye kadar girdi. Araya giren Adaletgücü’nden Murat topu rakipten alıp kalecisi Yusuf İyem’e geri pas olarak gönderdi. Sağ direğin önünde topa müdahale etmek isteyen kaleci Yusuf İyem ıskalayınca golü kalesinde gördü: 3-1. 68. dakikada oyuna ikinci yarı giren Oğuzhan Şimşek topla buluştuğu anda Çukurova Demirsporlu oyuncuların ofsayt gerekçesiyle bir an duraksamasını fırsat bilerek topu sağ kanattan gelen Oğuzhan Gencer ile buluşturdu. Gelişine vuran Oğuzhan Gencer, topu yerden ağlarla buluşturdu: 4-1. 70. dakikada bu kez Çukurova Demirspor’da Batuhan ceza sahası yayı önünde topla buluştu. Düzeltip vuran Batuhan fileleri havalandırdı: 4-2. Orta hakem Hacı Hanifi Evgi oyuna +5 dakika ekledi.  Karşılaşmada başka gol olmayınca maçta 4-2 konuk ekip Adaletgücü’nün üstünlüğü ile sona erdi.
Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Adaletgücü, konuk olduğu Çukurova Demirspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 15’e çıkardı.

Çukurova Demirspor, oyuncularından stoper Hakim Burak ve sol açık Abdullah Aytekin’in sakatlığı sebebiyle eksik başladığı karşılaşmada düdüğü Hacı Hanifi Evgi çaldı. Yardımcılıklarını ise Ali Dilek ve Ayhan Kartal yaptı.

Adaletgücü de sakat oyuncusu Serbay Can’dan eksik olarak maça çıktı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Adaletgücü oldu. Maçın henüz 4. Dakikasında Serdar kafa ile altı pas içinden kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1-0.
7. dakikada ikinci bölgenin solunda aldığı topla ceza sahası önüne kadar inen Veysi Akın sert vurdu, ancak top auta çıktı.
9. dakikada kaptan Mehmet Yaşar sağdan götürdüğü topu ceza sahası yan çizgisinden sol tarafta bulunan Veysi Akın’ı gördü. Sol ayağı ile sert vuran Veysi Akın topu üstten auta attı.
27. dakikada Çukurova Demirspor’da Batuhan ceza sahası içerisinde topla buluştu. Düzeltip vurmak isterken, kaleci Yusuf İyem topa müdahale etti. Bu pozisyonda dengesini kaybeden Batuhan düştü. Hakem devam kararı verince Çukurova Demir spor Teknik Direktörü Kamil Aslan orta hakem Hacı Hanifi Evgi’ye tepki gösterdi. Takımı sahadan çekebileceğini ifade eden Aslan, hakem Evgi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
İlk yarı Adaletgücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarının ilk tehlikeli atağı 46. Dakikada Çukurova Demirspor’dan geldi. Bu dakikada, sağdan kendisi ceza sahasına kadar inen Baran sağ ayağı ile topu kaleye gönderdi. Kaleci Yusuf İyem iki hamlede topa hakim oldu.
51. dakikada, soldan ceza sahasına topla birlikte sokulan Utku Başman yerden vurdu. Top, arka direğe yakın yerden filelerle buluştu: 2-0.
53. dakikada, bu kez orta sahanın önünde topla buluşan Cemal yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Kaleci Yusuf İyem topu tokatlayarak dışarı attı.
55. dakikada ceza sahası önünde sert vuran Ali Oymacı girdiği ikili mücadeleden topla birlikte sıyrılarak filelere gönderdi: 3-0.
59. dakikada bu kez Çukurova Demispor’dan Batuhan topla birlikte sağdan üçüncü bölgeye kadar girdi. Araya giren Adaletgücü’nden Murat topu rakipten alıp kalecisi Yusuf İyem’e geri pas olarak gönderdi. Sağ direğin önünde topa müdahale etmek isteyen kaleci Yusuf İyem ıskalayınca golü kalesinde gördü: 3-1.
68. dakikada oyuna ikinci yarı giren Oğuzhan Şimşek topla buluştuğu anda Çukurova Demirsporlu oyuncuların ofsayt gerekçesiyle bir an duraksamasını fırsat bilerek topu sağ kanattan gelen Oğuzhan Gencer ile buluşturdu. Gelişine vuran Oğuzhan Gencer, topu yerden ağlarla buluşturdu: 4-1.
70. dakikada bu kez Çukurova Demirspor’da Batuhan ceza sahası yayı önünde topla buluştu. Düzeltip vuran Batuhan fileleri havalandırdı: 4-2.
Orta hakem Hacı Hanifi Evgi oyuna +5 dakika ekledi. 
Karşılaşmada başka gol olmayınca maçta 4-2 konuk ekip Adaletgücü’nün üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.