Şimşek Aslan avında

SPOR 07.12.2023 - 12:27, Güncelleme: 07.12.2023 - 12:27 2488+ kez okundu.
 

Şimşek Aslan avında

Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Galatasaray’la 39. Kez karşılaşacak.
Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Adana Demirspor, Cuma günü saat 20.00’de Galatasaray ile karşılaşacak. Evinde Samsunspor’a 3-2 mağlup olan Adana Demirspor, deplasmandan puan çıkarmak istiyor. Ligde Mavi-Lacivertliler 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda toplam 23 puanla haftaya 5. Sırada tamamlarken, Galatasaray ise 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 37 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran mavi-şimşekler, Galatasaray’ın evinde 23 maçlık yenilmezlik serisini bozmak istiyor. Takımın başında yardımcı antrenör Serkan Damla çıkarken, Galatasaray’ın evinde puan kaybetmeyen tek takım olma ünvanını elinden almak niyetinde. Adana Demirspor ve Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 38 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Adana Demirspor 9 kez rakibini mağlup ederken, sarı-kırmızılılar da 20 galibiyet aldı. 9 maçta ise kazanan çıkmadı. Adana Demirspor’un attığı 31 gole, Galatasaray 61 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Adana’da oynanan müsabaka 0-0 sona ererken, ikinci yarıda İstanbul’da Galatasaray, rakibini 2-0’lık skorla geçti.
Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Galatasaray’la 39. Kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Adana Demirspor, Cuma günü saat 20.00’de Galatasaray ile karşılaşacak. Evinde Samsunspor’a 3-2 mağlup olan Adana Demirspor, deplasmandan puan çıkarmak istiyor. Ligde Mavi-Lacivertliler 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda toplam 23 puanla haftaya 5. Sırada tamamlarken, Galatasaray ise 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 37 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran mavi-şimşekler, Galatasaray’ın evinde 23 maçlık yenilmezlik serisini bozmak istiyor. Takımın başında yardımcı antrenör Serkan Damla çıkarken, Galatasaray’ın evinde puan kaybetmeyen tek takım olma ünvanını elinden almak niyetinde.
Adana Demir spor ve Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 38 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Adana Demir spor 9 kez rakibini mağlup ederken, sarı-kırmızılılar da 20 galibiyet aldı. 9 maçta ise kazanan çıkmadı. Adana Demirspor’un attığı 31 gole, Galatasaray 61 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Adana’da oynanan müsabaka 0-0 sona ererken, ikinci yarıda İstanbul’da Galatasaray, rakibini 2-0’lık skorla geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.