Damla: Eski oyun felsefemize dönmek istiyoruz

SPOR 09.12.2023 - 11:29, Güncelleme: 09.12.2023 - 11:29 3216+ kez okundu.
 

Damla: Eski oyun felsefemize dönmek istiyoruz

Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Yukatel Adana Demirspor’un yardımcı antrenörlerinden Serkan Damla, yeniden eski oyun felsefelerine dönmek istediklerini söyledi.
Belirli bir oyun anlayışlarının olduğunu ifade eden Damla, bunu tekrar oturtmaya ve oyunlarını geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasından sonra takımın başında yer alan Damla, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Damla, ilk yarının planladıkları şekilde gitmediğini kaydetti. Galatasaray’ı ikinci bölgede karşılayıp hızlı oyuncularıyla pozisyona girmek istediklerini ama bunu gerçekleştiremediklerine vurgu yapan Serkan Damla, “İkinci yarıda bunları yapmaya başladık. İkinci golü de bulabilirdik. Pozisyonlara girdik ama gol olmadı. Mağlup olduk” şeklinde konuşarak önlerine bakacaklarını söyledi. Eski performanslarına dönmek istediklerine vurgu yapan Damla, “Belirli bir oyun anlayışımız vardı. Onu tekrar oturtmaya, oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Beraber oynamayı seven bir takımız. Yeniden o kimliğimize bürünmek istiyoruz” dedi. BALOTELLI, GRAVILLON, ÖZBİR VE RODRIGUES KADRODA YOKTU Ülkesinde geçirdiği diz ameliyatı sebebiyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmayan Mario Balotelli’nin yanı sıra Andreaw Gravıllon da sol alt arka adale grubunda yaşadığı sakatlık dolayısıyla kadroda yer alamadı. Belinde yaşadığı sakatlık sebebiyle Galatasaray maçı kadrosunda bulunmayan Ertaç Özbir’le birlikte sol ayak tendonunda yaşadığı sakatlık dolayısıyla Kevın rodrıgues de yer almadı.
Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Yukatel Adana Demirspor’un yardımcı antrenörlerinden Serkan Damla, yeniden eski oyun felsefelerine dönmek istediklerini söyledi.

Belirli bir oyun anlayışlarının olduğunu ifade eden Damla, bunu tekrar oturtmaya ve oyunlarını geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasından sonra takımın başında yer alan Damla, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Damla, ilk yarının planladıkları şekilde gitmediğini kaydetti. Galatasaray’ı ikinci bölgede karşılayıp hızlı oyuncularıyla pozisyona girmek istediklerini ama bunu gerçekleştiremediklerine vurgu yapan Serkan Damla, “İkinci yarıda bunları yapmaya başladık. İkinci golü de bulabilirdik. Pozisyonlara girdik ama gol olmadı. Mağlup olduk” şeklinde konuşarak önlerine bakacaklarını söyledi.
Eski performanslarına dönmek istediklerine vurgu yapan Damla, “Belirli bir oyun anlayışımız vardı. Onu tekrar oturtmaya, oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Beraber oynamayı seven bir takımız. Yeniden o kimliğimize bürünmek istiyoruz” dedi.
BALOTELLI, GRAVILLON, ÖZBİR VE RODRIGUES KADRODA YOKTU
Ülkesinde geçirdiği diz ameliyatı sebebiyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmayan Mario Balotelli’nin yanı sıra Andreaw Gravıllon da sol alt arka adale grubunda yaşadığı sakatlık dolayısıyla kadroda yer alamadı. Belinde yaşadığı sakatlık sebebiyle Galatasaray maçı kadrosunda bulunmayan Ertaç Özbir’le birlikte sol ayak tendonunda yaşadığı sakatlık dolayısıyla Kevın rodrıgues de yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.