SEYHANLI KADIN VOLEYBOLCULARA BAŞKAN AKAY’DAN ZİYARET

SAĞLIK-YAŞAM 15.12.2023 - 11:32, Güncelleme: 15.12.2023 - 11:39 2396+ kez okundu.
 

SEYHANLI KADIN VOLEYBOLCULARA BAŞKAN AKAY’DAN ZİYARET

BAŞKAN AKAY, “ VOLEYBOL BRANŞINI CANLANDIRMALIYIZ ”
AKAY, “ BAŞARININ YOLU ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇER ” Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı ve alt yaş kategorilerinde ter akıtan sporcular ile bir araya geldi. Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Akay  voleybolculara  gelecekte iyi bir sporcu olmalarıyla ilgili düşüncelerini paylaşmasının ardından keyifli bir müsabaka gerçekleştirdi.   “ÇOK ÇALIŞIN” Adana’da  geçmişte Voleybol branşında önemli başarıların elde edilmesinin yanı sıra Türk sporuna yetenekli sporcular  kazandırıldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bizde bunun yeniden sağlanması adına tüm branşlarda olduğu gibi voleybol dalında da altyapıya büyük önem veriyoruz. Voleybol bir takım oyunu. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip başarıya ulaşılabilir. Sporcularımıza tavsiyem işlerini severek yapıp çok çalışmalarıdır. Bunu sağladıkları vakit başarıya ulaşmaları daha kolay olacaktır ” diye konuştu.   BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı teknik sorumluları ve sporcuları da Başkan Akay’a branş ayrımı yapmaksızın vermiş olduğu destekler ve  ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
BAŞKAN AKAY, “ VOLEYBOL BRANŞINI CANLANDIRMALIYIZ ”

AKAY, “ BAŞARININ YOLU ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇER ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı ve alt yaş kategorilerinde ter akıtan sporcular ile bir araya geldi. Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Akay  voleybolculara  gelecekte iyi bir sporcu olmalarıyla ilgili düşüncelerini paylaşmasının ardından keyifli bir müsabaka gerçekleştirdi.

 

“ÇOK ÇALIŞIN”

Adana’da  geçmişte Voleybol branşında önemli başarıların elde edilmesinin yanı sıra Türk sporuna yetenekli sporcular  kazandırıldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bizde bunun yeniden sağlanması adına tüm branşlarda olduğu gibi voleybol dalında da altyapıya büyük önem veriyoruz. Voleybol bir takım oyunu. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip başarıya ulaşılabilir. Sporcularımıza tavsiyem işlerini severek yapıp çok çalışmalarıdır. Bunu sağladıkları vakit başarıya ulaşmaları daha kolay olacaktır ” diye konuştu.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımı teknik sorumluları ve sporcuları da Başkan Akay’a branş ayrımı yapmaksızın vermiş olduğu destekler ve  ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.