Şimdi değilse ne zaman?

SPOR 18.12.2023 - 11:06, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:06 2423+ kez okundu.
 

Şimdi değilse ne zaman?

İDMANYURDU DÜŞÜYOR!
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adana’nın tek takımı Bitexen Adana İdmanyurdu maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Sezon başında sponsorların desteğinden vazgeçmesiyle büyük bir çıkmaza giren Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı ilk yarının son haftasına gelinmesine rağmen hala maddi imkansızlık yaşıyor. Büyük umutlarla Süper Lig’e hazırlanan takımı genç oyuncularla kurmak zorunda kalan Kulüp Başkanı Metin Taylancı’nın büyük gayret göstererek kulübü ayakta tutmaya çalışması da sonuç vermiyor. Takımın acilen sponsor desteği bulması gerektiği ifade edilirken, devre arasında mutlaka en az 5-6 oyuncu takviyesinin de gerekli olduğu belirtiliyor. Adana’nın önde gelen büyük firmalarının takıma vereceği küçük miktarlardaki destekle en azından bu sezon ligde kalınabileceği ifade edildi. Takıma ilgi gösterilmemesi ise spor camiasında üzüntü ile karşılanırken, “Takımı düşmekten kurtarmak mümkün. Şimdi değilse ne zaman?” serzenişinde bulundular. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası iptal edilen Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor maçını 10 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarının ilk haftasında oynanmasına karar verilirken, ilk yarının son haftasında cumartesi günü İstanbul’da Fenerbahçe karşısına çıkmak için hazırlıklarını sürdüren Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı oyuncularının da kulüpten alacaklarının olduğu biliniyor. “ENGEL OLUYORLAR” Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, takıma destek olmak isteyenlerin olduğu iddia edildi. Adana’da önemli iş insanlarının var olduğu ifade edilen paylaşımda, “Bizde iş adamlarımız var, Allah esirgesin. Parayla işleri yok ama Adana’da birkaç canavar ruhlu önemli meslekleri olan insanlarımız var. Adanamızın değerli bazı iş adamlarının yapacakları yardım ve destekleri dahi engelliyorlar. Bunlar Adana’nın sahipleri sanıyorlar kendilerince. Hepsinin canı sağ olsun. Bu kulüp Adana’nın marka değeri. İstirham ediyorum. Yok olmasına engel olalım. Adanalı vefalı, hatırşinaz, merhametli. İnşallah takımınıza sahip çıkacaksınız” açıklamasına yer verildi. ALİ HOŞFİKİRER’DE ÇALIŞTILAR Verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı oyuncularının her şeye rağmen antrenmanlarda hırslı oluşları dikkat çekti. Futbolcuların, bunu sahaya yansıtamamaları Teknik Direktör Cengiz Aktaş’ı düşündürüyor. Oyuncuları ile tek tek ilgilenerek motive etmeye çalışan tecrübeli hoca Aktaş’ın da bir noktada tıkandığı görülüyor. Sezon başından bu yana takımı takip eden spor otoritelerinin ortak görüşü acilen takviye yapılması yönünde olurken, Başkan Metin Taylancı’nın en az 5-6 oyuncu ile görüştüğü ve takıma kazandırmak için çaba gösterdiği de sızan haberler arasında.  
İDMANYURDU DÜŞÜYOR!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adana’nın tek takımı Bitexen Adana İdmanyurdu maddi sıkıntılarla boğuşuyor.

Sezon başında sponsorların desteğinden vazgeçmesiyle büyük bir çıkmaza giren Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı ilk yarının son haftasına gelinmesine rağmen hala maddi imkansızlık yaşıyor.
Büyük umutlarla Süper Lig’e hazırlanan takımı genç oyuncularla kurmak zorunda kalan Kulüp Başkanı Metin Taylancı’nın büyük gayret göstererek kulübü ayakta tutmaya çalışması da sonuç vermiyor. Takımın acilen sponsor desteği bulması gerektiği ifade edilirken, devre arasında mutlaka en az 5-6 oyuncu takviyesinin de gerekli olduğu belirtiliyor. Adana’nın önde gelen büyük firmalarının takıma vereceği küçük miktarlardaki destekle en azından bu sezon ligde kalınabileceği ifade edildi. Takıma ilgi gösterilmemesi ise spor camiasında üzüntü ile karşılanırken, “Takımı düşmekten kurtarmak mümkün. Şimdi değilse ne zaman?” serzenişinde bulundular.
MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası iptal edilen Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor maçını 10 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarının ilk haftasında oynanmasına karar verilirken, ilk yarının son haftasında cumartesi günü İstanbul’da Fenerbahçe karşısına çıkmak için hazırlıklarını sürdüren Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı oyuncularının da kulüpten alacaklarının olduğu biliniyor.


“ENGEL OLUYORLAR”
Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, takıma destek olmak isteyenlerin olduğu iddia edildi. Adana’da önemli iş insanlarının var olduğu ifade edilen paylaşımda, “Bizde iş adamlarımız var, Allah esirgesin. Parayla işleri yok ama Adana’da birkaç canavar ruhlu önemli meslekleri olan insanlarımız var. Adanamızın değerli bazı iş adamlarının yapacakları yardım ve destekleri dahi engelliyorlar. Bunlar Adana’nın sahipleri sanıyorlar kendilerince. Hepsinin canı sağ olsun. Bu kulüp Adana’nın marka değeri. İstirham ediyorum. Yok olmasına engel olalım. Adanalı vefalı, hatırşinaz, merhametli. İnşallah takımınıza sahip çıkacaksınız” açıklamasına yer verildi.
ALİ HOŞFİKİRER’DE ÇALIŞTILAR
Verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı oyuncularının her şeye rağmen antrenmanlarda hırslı oluşları dikkat çekti. Futbolcuların, bunu sahaya yansıtamamaları Teknik Direktör Cengiz Aktaş’ı düşündürüyor. Oyuncuları ile tek tek ilgilenerek motive etmeye çalışan tecrübeli hoca Aktaş’ın da bir noktada tıkandığı görülüyor. Sezon başından bu yana takımı takip eden spor otoritelerinin ortak görüşü acilen takviye yapılması yönünde olurken, Başkan Metin Taylancı’nın en az 5-6 oyuncu ile görüştüğü ve takıma kazandırmak için çaba gösterdiği de sızan haberler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.