Kaplan Bandırma’ya bileniyor

SPOR 23.12.2023 - 11:47, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:47 3936+ kez okundu.
 

Kaplan Bandırma’ya bileniyor

Trendyol 1. Lig’in güçlü ekiplerinden 29 puanla dördüncü sırada bulunan Bandırmaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Pazar günü saat 13:30’da 17 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp v Eğitim Tesisleri’nde sürdüren Adanaspor, puan kaybına tahammülünün olmadığını biliyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adanaspor, Bandırma deplasmanından puan ya da puanlar almak peşinde. Güç, kondüsyon ve teknik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların istekli oluşundan memnun olan Kaplan, “Bandırmaspor maçı sonrası yönetimle görüşüp yeni bir yol haritası belirleyeceğiz” şeklinde konuştu. Adanaspor, ligde 16 puanla 14. Sırada bulunuyor.
Trendyol 1. Lig’in güçlü ekiplerinden 29 puanla dördüncü sırada bulunan Bandırmaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü saat 13:30’da 17 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp v Eğitim Tesisleri’nde sürdüren Adanaspor, puan kaybına tahammülünün olmadığını biliyor.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adanaspor, Bandırma deplasmanından puan ya da puanlar almak peşinde. Güç, kondüsyon ve teknik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların istekli oluşundan memnun olan Kaplan, “Bandırmaspor maçı sonrası yönetimle görüşüp yeni bir yol haritası belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Adanaspor, ligde 16 puanla 14. Sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.