Gözübatık: Her şeyin sonu değil

SPOR 28.12.2023 - 13:28, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:28 2907+ kez okundu.
 

Gözübatık: Her şeyin sonu değil

Adana Süper Amatör Lig C Grubu’nda Toroslar 1922 Spor’a 3-1 mağlup olan Kabasakal Gençlikspor Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, “Sadece bir maç kaybettik. Her şeyin sonu değil” diyerek kazaya uğradıklarını ifade etti.
C Grubu’nda Lider Karataş Belediyespor’un ardından ikinciliği Toroslar 1922 Spor’a kaptıran Kabakasal Gençlikspor kaybedilen puanların telafisi için durmaksızın çalışıyor. A Takımın, U-19 takımı ile hazırlık maçı yaparak haftayı kapattığını ifade eden Başkan Gözübatık, yeni yıl dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. Futbolcularının hırsı ve performansından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Gözübatık, “Teknik Direktörümüz Mehmet Türkmen nezaretine çalışmalarını sürdüren futbolcularımız dahil teknik heyet ve yönetim birlik içindeyiz. Galip gelmemiz gereken bir maçı kaybettik. Ancak, her şey bitmiş değil. Liderle aramızda çok fazla bir puan farkı yok. Kazanılacak maçlar sonrası rakiplerin puan kaybetmesi çok şeyi değiştirebilir. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Gönlümüzde, gruptan lider çıkmak var ancak en az ikinci sırada tamamlayarak play-off maçlarına katılmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Kabasakal Gençlikspor Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, 2024 yılının ilk haftasında karşılaşacakları Seyhangücü maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını da ifade etti.
Adana Süper Amatör Lig C Grubu’nda Toroslar 1922 Spor’a 3-1 mağlup olan Kabasakal Gençlikspor Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, “Sadece bir maç kaybettik. Her şeyin sonu değil” diyerek kazaya uğradıklarını ifade etti.

C Grubu’nda Lider Karataş Belediyespor’un ardından ikinciliği Toroslar 1922 Spor’a kaptıran Kabakasal Gençlikspor kaybedilen puanların telafisi için durmaksızın çalışıyor.

A Takımın, U-19 takımı ile hazırlık maçı yaparak haftayı kapattığını ifade eden Başkan Gözübatık, yeni yıl dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.
Futbolcularının hırsı ve performansından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Gözübatık, “Teknik Direktörümüz Mehmet Türkmen nezaretine çalışmalarını sürdüren futbolcularımız dahil teknik heyet ve yönetim birlik içindeyiz. Galip gelmemiz gereken bir maçı kaybettik. Ancak, her şey bitmiş değil. Liderle aramızda çok fazla bir puan farkı yok. Kazanılacak maçlar sonrası rakiplerin puan kaybetmesi çok şeyi değiştirebilir. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Gönlümüzde, gruptan lider çıkmak var ancak en az ikinci sırada tamamlayarak play-off maçlarına katılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kabasakal Gençlikspor Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, 2024 yılının ilk haftasında karşılaşacakları Seyhangücü maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.