ÇAMUR ÇİLESİNE SON VERİN

GÜNDEM 08.01.2024 - 10:46, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:46 2837+ kez okundu.
 

ÇAMUR ÇİLESİNE SON VERİN

Merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Elif Su Uludağ Mahallesi 264 Sokak’ta asfaltlanmayan yol kışın gelmesiyle çamur deryasına döndü.
 Bakımsız ve bozuk olan sokakta işine gitmek isteyen vatandaşlar ve okula giden öğrenciler oluşan çamur çilesı ile savaşmak zorunda kaldıklarını dile getirdiler.  Vatandaşlar; "Sokağımız asfaltsız, bu yüzden kış ve yaz aylarında oldukça sıkıntı çekiyoruz. Kış aylarında yağan yağmurlar nedeni ile sokağımızı çamur kaplıyor. Çocuklar okula gidene kadar çamura bulanıyor. Ayrıca yaz aylarında da mahalleyi toz kaplıyor ve kimse pencerelerini açamıyor. Yetkililerden isteğimiz sokağımızın biran önce asfaltlanması"  İfadelerini kullandılar.  SARIÇAM'IN SAHİBİ YOK Yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen sokaklarının asfaltlanmadığını dile getiren   sokak sakinleri, evlerine veya işyerlerine çamur nedeniyle gidemez hale geldiklerini dile getirerek şunları söylediler; ‘’Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Burası merkez bir ilçeye bağlı mahalle ancak yolları  köy yollarını aratmıyor. Aylardan bu yana çamurla boğuşuyoruz, hiç bir yetkili bizimle ilgilenmiyor. Sarıçam'ın sahibi yok, Sarıçam' da yönetici de yok. Ben aylardır görmüyorum.  Birçok sokağımız bu halde, çamur çukur içinde, asfalt dökmüyorsunuz bari kumlayın çamur içinde gidip geliyoruz" diyerek yetkililere tepki gösterdiler.
Merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Elif Su Uludağ Mahallesi 264 Sokak’ta asfaltlanmayan yol kışın gelmesiyle çamur deryasına döndü.

 Bakımsız ve bozuk olan sokakta işine gitmek isteyen vatandaşlar ve okula giden öğrenciler oluşan çamur çilesı ile savaşmak zorunda kaldıklarını dile getirdiler.  Vatandaşlar; "Sokağımız asfaltsız, bu yüzden kış ve yaz aylarında oldukça sıkıntı çekiyoruz. Kış aylarında yağan yağmurlar nedeni ile sokağımızı çamur kaplıyor. Çocuklar okula gidene kadar çamura bulanıyor. Ayrıca yaz aylarında da mahalleyi toz kaplıyor ve kimse pencerelerini açamıyor. Yetkililerden isteğimiz sokağımızın biran önce asfaltlanması"  İfadelerini kullandılar. 

SARIÇAM'IN SAHİBİ YOK
Yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen sokaklarının asfaltlanmadığını dile getiren   sokak sakinleri, evlerine veya işyerlerine çamur nedeniyle gidemez hale geldiklerini dile getirerek şunları söylediler; ‘’Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Burası merkez bir ilçeye bağlı mahalle ancak yolları  köy yollarını aratmıyor. Aylardan bu yana çamurla boğuşuyoruz, hiç bir yetkili bizimle ilgilenmiyor. Sarıçam'ın sahibi yok, Sarıçam' da yönetici de yok. Ben aylardır görmüyorum.  Birçok sokağımız bu halde, çamur çukur içinde, asfalt dökmüyorsunuz bari kumlayın çamur içinde gidip geliyoruz" diyerek yetkililere tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.