YÜREĞİR'DEKİ BAŞARILARINI ADANA İÇİN DE İSTİYORUZ

GÜNDEM 18.01.2024 - 16:17, Güncelleme: 18.01.2024 - 16:17 3609+ kez okundu.
 

YÜREĞİR'DEKİ BAŞARILARINI ADANA İÇİN DE İSTİYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in adaylığını tebrik ederek, başarılar diledi.
AK Parti’nin 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP adaylarını destekleyecekleri 7 kentin dışında tüm şehirlerde kendi adayları ile seçime gireceklerini söyleyen Erdoğan, "Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki belediyeleri kazanmak ve muhalefet elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmak" dedi. AK Parti, Adana için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i aday olarak gösterdi. Erdoğan; "Bilindiği gibi 7 Ocak'ta İstanbul'da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızın ismini milletimizle paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin diğer kalanlarını ve il belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor kendilerine seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlerimize verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum"dedi.  FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ Erdoğan hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifak'ında olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmak olduğunu ifade ederek, "muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır"dedi. Erdoğan; "Sandıkta bize verilen her oyun bedelini üzerimizde hissederek aşkla çalışacak farkımızı ortaya koyacağız. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP'nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı ilan ediyoruz"diye konuştu. Erdoğan ayrıca, "Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı şevk ve azimle çalışacağız" açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in adaylığını tebrik ederek, başarılar diledi.

AK Parti’nin 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP adaylarını destekleyecekleri 7 kentin dışında tüm şehirlerde kendi adayları ile seçime gireceklerini söyleyen Erdoğan, "Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki belediyeleri kazanmak ve muhalefet elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmak" dedi. AK Parti, Adana için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i aday olarak gösterdi. Erdoğan; "Bilindiği gibi 7 Ocak'ta İstanbul'da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızın ismini milletimizle paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin diğer kalanlarını ve il belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor kendilerine seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlerimize verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum"dedi. 

FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ
Erdoğan hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifak'ında olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmak olduğunu ifade ederek, "muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır"dedi. Erdoğan; "Sandıkta bize verilen her oyun bedelini üzerimizde hissederek aşkla çalışacak farkımızı ortaya koyacağız. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP'nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı ilan ediyoruz"diye konuştu. Erdoğan ayrıca, "Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı şevk ve azimle çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.