ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN

GÜNDEM 07.02.2024 - 12:44, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:44 3143+ kez okundu.
 

ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN

6 Şubat Depreminin Unutulmaz İzleri: Acı Hatıralar Tazelendi
Adana Valiliği'nin düzenlediği 6 Şubat depremi anma programına İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş katıldı. Programda, depremin yarattığı derin izler ve toplumun yaşadığı acılar bir kez daha hatırlandı.6 Şubat sabahı saat 4.17'de meydana gelen depremin, asrın felaketi olarak tarihe geçtiğini ifade eden İl Başkanı Azime Kocacık, kayıplarımıza Allah'tan rahmet dileyerek, milletimizin bir daha benzer acılar yaşamamasını temenni etti. SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş ise, depremin yarattığı üzüntüyü dile getirerek, 6 Şubat'ın unutulmayacağını vurguladı. Türkeş, depremin ardından sergilenen dayanışmanın önemine değinerek, benzer felaketlerin yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. Anma etkinliği, depremin meydana geldiği Tutar sitesinde düzenlendi. Burada bulunan vatandaşlar, yaşadıkları acıları ve adalet taleplerini dile getirdiler. Bir vatandaş, yaşananların bir daha yaşanmaması için adaletin sağlanmasını istediğini belirtirken, başka bir vatandaş ise savcının soruşturma yapmadığına dikkat çekti. Türkeş, vatandaşların duygularını anlayışla karşıladı ve sözlerinin bittiği yerde olduklarını ifade ederek, deprem öncesinde alınması gereken tedbirlerin önemine vurgu yaptı.
6 Şubat Depreminin Unutulmaz İzleri: Acı Hatıralar Tazelendi

Adana Valiliği'nin düzenlediği 6 Şubat depremi anma programına İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş katıldı. Programda, depremin yarattığı derin izler ve toplumun yaşadığı acılar bir kez daha hatırlandı.6 Şubat sabahı saat 4.17'de meydana gelen depremin, asrın felaketi olarak tarihe geçtiğini ifade eden İl Başkanı Azime Kocacık, kayıplarımıza Allah'tan rahmet dileyerek, milletimizin bir daha benzer acılar yaşamamasını temenni etti.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş ise, depremin yarattığı üzüntüyü dile getirerek, 6 Şubat'ın unutulmayacağını vurguladı. Türkeş, depremin ardından sergilenen dayanışmanın önemine değinerek, benzer felaketlerin yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. Anma etkinliği, depremin meydana geldiği Tutar sitesinde düzenlendi. Burada bulunan vatandaşlar, yaşadıkları acıları ve adalet taleplerini dile getirdiler. Bir vatandaş, yaşananların bir daha yaşanmaması için adaletin sağlanmasını istediğini belirtirken, başka bir vatandaş ise savcının soruşturma yapmadığına dikkat çekti. Türkeş, vatandaşların duygularını anlayışla karşıladı ve sözlerinin bittiği yerde olduklarını ifade ederek, deprem öncesinde alınması gereken tedbirlerin önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.