SASA ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI

GÜNDEM 12.02.2024 - 16:37, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:37 2771+ kez okundu.
 

SASA ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI

Adana'daki SASA Polyester İşçilerinden Maaş Talebi: İş Bırakma Eylemi Devam Ediyor.
Adana'daki SASA Polyester fabrikasında çalışan işçiler, maaşlarındaki düşüklüğü protesto etmek için iş bırakma eylemi başlattı. Onlarca işçi işlerini bırakıp SASA bahçesinde bekledi. İşçiler maaşları yükseltilene kadar iş bırakma eyleminin devam edeceğini bildirdi. Bugün ise çözüm bulamayan birçok işçi toplu istifa etti. İşçilerin istifa dilekçesinde maaşların düşük kaldığını belirttiği gözüktü. SASA Polyester ise konuyla ilgili ’problem çözüldü’ açıklaması yaptı.  ERDEMOĞLU HOLDİNG'TEN UZLAŞI ÇAĞRISI Erdemoğlu Holding ise konuya ilişkin bir açıklama yaparak işçilerle ücret zamlarına ilişkin uzlaşı sağlandığını belirtti. Şirket yetkilileri, altyüklenici firmalardan birinde yaşanan ücret zamlarıyla ilgili sorunun SASA yönetimi tarafından çözüldüğünü aktardı. SASA Polyester'in üretim planlarına da değinilen açıklamada, 2024 yılı içerisinde faaliyete geçecek olan yeni tesisler ve üretim kapasiteleri hakkında bilgi verildi. Tüm çalışanlara başarılar dileyen şirket yetkilileri, gece gündüz demeden çalışan işçilere teşekkür etti.
Adana'daki SASA Polyester İşçilerinden Maaş Talebi: İş Bırakma Eylemi Devam Ediyor.

Adana'daki SASA Polyester fabrikasında çalışan işçiler, maaşlarındaki düşüklüğü protesto etmek için iş bırakma eylemi başlattı. Onlarca işçi işlerini bırakıp SASA bahçesinde bekledi. İşçiler maaşları yükseltilene kadar iş bırakma eyleminin devam edeceğini bildirdi. Bugün ise çözüm bulamayan birçok işçi toplu istifa etti. İşçilerin istifa dilekçesinde maaşların düşük kaldığını belirttiği gözüktü. SASA Polyester ise konuyla ilgili ’problem çözüldü’ açıklaması yaptı. 

ERDEMOĞLU HOLDİNG'TEN UZLAŞI ÇAĞRISI
Erdemoğlu Holding ise konuya ilişkin bir açıklama yaparak işçilerle ücret zamlarına ilişkin uzlaşı sağlandığını belirtti. Şirket yetkilileri, altyüklenici firmalardan birinde yaşanan ücret zamlarıyla ilgili sorunun SASA yönetimi tarafından çözüldüğünü aktardı. SASA Polyester'in üretim planlarına da değinilen açıklamada, 2024 yılı içerisinde faaliyete geçecek olan yeni tesisler ve üretim kapasiteleri hakkında bilgi verildi. Tüm çalışanlara başarılar dileyen şirket yetkilileri, gece gündüz demeden çalışan işçilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.