GÖREVİMİ HAKKANİYETLE YERİNE GETİRDİM

GÜNDEM 15.02.2024 - 12:25, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:25 1782+ kez okundu.
 

GÖREVİMİ HAKKANİYETLE YERİNE GETİRDİM

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık Görevinden İstifa Etti
İYİ Parti'nin Adana İl Başkanı Azime Kocacık, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Kocacık, istifasının gerekçesini Adana'nın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini gözetmek olarak belirtti. Kocacık: "Adana İl Başkanlığı görevimden lüzum görmem sebebi ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanlık görevim süresince görev sadakatimi hakkaniyetle yerine getirmenin huzurunu taşıdığımı bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı. KOCACIK'IN YERİNE VEYSEL YILDIZ ATANDI Görev süresince hizmet ettiği süre zarfında sâdakatle çalıştığını vurgulayan Kocacık, ayrıca desteklerini esirgemeyen İYi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. İYİ Parti'nin Adana İl Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından, parti içinde yeni bir atama sürecinin başlayacağı ve boşalan göreve kimin atanacağı merak konusu olurken, Kocacık'ın yerine İYİ Parti Adana İl Sekreteri Veysel Yıldız’ın atandığı açıklandı. İYİ Parti'nin Adana'daki politik geleceği ise yeni başkanın belirlenmesinin ardından şekillenmiş olacak.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık Görevinden İstifa Etti

İYİ Parti'nin Adana İl Başkanı Azime Kocacık, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Kocacık, istifasının gerekçesini Adana'nın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini gözetmek olarak belirtti. Kocacık: "Adana İl Başkanlığı görevimden lüzum görmem sebebi ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanlık görevim süresince görev sadakatimi hakkaniyetle yerine getirmenin huzurunu taşıdığımı bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı.

KOCACIK'IN YERİNE VEYSEL YILDIZ ATANDI
Görev süresince hizmet ettiği süre zarfında sâdakatle çalıştığını vurgulayan Kocacık, ayrıca desteklerini esirgemeyen İYi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. İYİ Parti'nin Adana İl Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından, parti içinde yeni bir atama sürecinin başlayacağı ve boşalan göreve kimin atanacağı merak konusu olurken, Kocacık'ın yerine İYİ Parti Adana İl Sekreteri Veysel Yıldız’ın atandığı açıklandı. İYİ Parti'nin Adana'daki politik geleceği ise yeni başkanın belirlenmesinin ardından şekillenmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.