AKAY: 5 PARTİYLE SEÇİME GİRECEĞİM

SİYASET 16.02.2024 - 14:52, Güncelleme: 16.02.2024 - 14:52 2340+ kez okundu.
 

AKAY: 5 PARTİYLE SEÇİME GİRECEĞİM

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Logosu Altında Seçime Katılacak.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı bir TV programında, SP, İYİ Parti, DP, Deva ve Gelecek partilerinin ortak adayı olarak seçime gireceğini açıkladı. Akay, TV100 kanalında yaptığı açıklamada, 5 siyasi partiyle görüştüklerini ve en çok oyu olan İYİ Parti logosu altında seçime gireceklerini belirtti. Seyhan Belediyesi için ortak başkan olacaklarını ifade eden Akay, bu durumun etik bir tartışmayı da beraberinde getirebileceğini ancak kendi partisinin ilkelerine ve değişime sahip çıkması gerektiğini vurguladı. YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI MI? Akay, yaşadığı süreci anlatırken, Adana'nın ciddi bir yöneticiye ihtiyaç duyduğunu ve bütün partileri birleştirmenin önemli olduğunu belirtti.Millet İttifakı'na sahip partilerle birlikte seçime gireceklerini ve sadece Adana'ya hizmet etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Akay, makam kaygısının olmadığını sadece Adana ve ülke sevgisinin ön planda olduğunu dile getirdi. Akif Kemal Akay'ın İYİ Parti çatısı altında seçime katılma kararı, Adana siyasetinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Logosu Altında Seçime Katılacak.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı bir TV programında, SP, İYİ Parti, DP, Deva ve Gelecek partilerinin ortak adayı olarak seçime gireceğini açıkladı. Akay, TV100 kanalında yaptığı açıklamada, 5 siyasi partiyle görüştüklerini ve en çok oyu olan İYİ Parti logosu altında seçime gireceklerini belirtti. Seyhan Belediyesi için ortak başkan olacaklarını ifade eden Akay, bu durumun etik bir tartışmayı da beraberinde getirebileceğini ancak kendi partisinin ilkelerine ve değişime sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI MI?
Akay, yaşadığı süreci anlatırken, Adana'nın ciddi bir yöneticiye ihtiyaç duyduğunu ve bütün partileri birleştirmenin önemli olduğunu belirtti.Millet İttifakı'na sahip partilerle birlikte seçime gireceklerini ve sadece Adana'ya hizmet etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Akay, makam kaygısının olmadığını sadece Adana ve ülke sevgisinin ön planda olduğunu dile getirdi. Akif Kemal Akay'ın İYİ Parti çatısı altında seçime katılma kararı, Adana siyasetinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.