Çevik’e tüm kesimlerden destek artarak devam ediyor

SİYASET 17.02.2024 - 12:02, Güncelleme: 17.02.2024 - 12:02 2919+ kez okundu.
 

Çevik’e tüm kesimlerden destek artarak devam ediyor

“Oy vermeyene hizmet yok!” diyen iktidar partisinin adaylarının aksine, tüm Onikişubat halkının belediye başkanı olacağını vurgulayan Gelecek Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Muharrem Çevik’e tüm kesimlerin desteği artarak devam ediyor.
TÜM ONİKİŞUBAT’IN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM Gelecek Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Muharrem Çevik, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’ni ‘marka kent’ yapmaya aday olduğunu söyledi. Raylı sistem gibi birçok yeni teknolojiyi ilçe halkı ile buluşturacağını ifade eden Çevik, “Trafik ve ulaşım başta olmak üzere vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırma adına Onikişubat ilçemizi teknoloji ile buluşturacağız. Şehir içi taşımacılıkta hafif raylı sistemine özel önem vereceğiz. Şehir içi ulaşımda şehrin dokusunu da dikkate alarak kültür, sanat, çevre ve ulaşımı bir bütün olarak değerlendireceğiz. ŞİMDİ ‘YENİ ŞEYLER SÖYLEME’ ZAMANIDIR “Oy vermeyene hizmet de yok” diyen ittifak adaylarını hatırlatan Çevik, Onikişubat’ta yaşayan her vatandaşın belediye başkanı olacağına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Gün geçmişe takılıp kalma günü değil geleceğe ve ufka yürüme günüdür. Tüm partilerden destek günden güne artıyor. İttifak partiler haricinde tüm kesinlerin destek olduğu bir adayım. Halkımız için mücadele etmek istiyorum. Belediye başkanı seçilmem halinde tüm Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediye Başkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım. Şimdi ‘yeni şeyler söyleme’ zamanıdır. Milletimiz korkularla ve tabularla siyaset yapanların ülkemizi yarınlara taşıyamayacaklarını bilmektedir.”    
“Oy vermeyene hizmet yok!” diyen iktidar partisinin adaylarının aksine, tüm Onikişubat halkının belediye başkanı olacağını vurgulayan Gelecek Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Muharrem Çevik’e tüm kesimlerin desteği artarak devam ediyor.


TÜM ONİKİŞUBAT’IN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM


Gelecek Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Muharrem Çevik, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’ni ‘marka kent’ yapmaya aday olduğunu söyledi. Raylı sistem gibi birçok yeni teknolojiyi ilçe halkı ile buluşturacağını ifade eden Çevik, “Trafik ve ulaşım başta olmak üzere vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırma adına Onikişubat ilçemizi teknoloji ile buluşturacağız. Şehir içi taşımacılıkta hafif raylı sistemine özel önem vereceğiz. Şehir içi ulaşımda şehrin dokusunu da dikkate alarak kültür, sanat, çevre ve ulaşımı bir bütün olarak değerlendireceğiz.

ŞİMDİ ‘YENİ ŞEYLER SÖYLEME’ ZAMANIDIR

“Oy vermeyene hizmet de yok” diyen ittifak adaylarını hatırlatan Çevik, Onikişubat’ta yaşayan her vatandaşın belediye başkanı olacağına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Gün geçmişe takılıp kalma günü değil geleceğe ve ufka yürüme günüdür. Tüm partilerden destek günden güne artıyor. İttifak partiler haricinde tüm kesinlerin destek olduğu bir adayım. Halkımız için mücadele etmek istiyorum. Belediye başkanı seçilmem halinde tüm Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediye Başkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım. Şimdi ‘yeni şeyler söyleme’ zamanıdır. Milletimiz korkularla ve tabularla siyaset yapanların ülkemizi yarınlara taşıyamayacaklarını bilmektedir.”

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.