HİZMET VE ŞEFFAFLİK VURGUSU

SİYASET 19.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:24 1684+ kez okundu.
 

HİZMET VE ŞEFFAFLİK VURGUSU

DEVA Partisi Adana'da Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana'da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için belediye başkanı adaylarını duyurdu. Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında, Adana Büyükşehir ve 8 ilçe için adaylar belirlendi. Adana Büyükşehir için aday gösterilen isim Hamza Milli olurken, ilçe adayları şu şekilde belirlendi: Seyhan: Taner Özünal Çukurova: Ömer Faruk Talaş Yüreğir: Yavuz Altun Sarıçam: Sibel Demirci Ceyhan: Nermin Alırsatar Kozan: Serdar Dervişoğlu Karataş: Hakan Cengiz Aladağ: Ahmet Ballı VATANDAŞLARIMIZLA GÜÇLÜ BAĞ KURACAĞIZ DEVA Partisi'nin adaylarıyla ilgili yapılan açıklamalarda, yerel yönetimlerde hizmet odaklı ve şeffaf bir anlayışla hareket edileceği vurgulandı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplantıda yaptığı konuşmada, partinin vatandaşlarla daha sağlam bir ilişki kurmayı amaçladığını vurguladı. Partinin sadece belediyeleri yönetmekle yetinmeyeceğini, ülkenin iktidarını hedeflediğini belirtti. Ayrıca, iktidarlarının gücünü halkın yüzünü güldürmek ve adil bir sistem inşa etmek için kullanacaklarını sözlerine ekledi.
DEVA Partisi Adana'da Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana'da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için belediye başkanı adaylarını duyurdu. Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında, Adana Büyükşehir ve 8 ilçe için adaylar belirlendi. Adana Büyükşehir için aday gösterilen isim Hamza Milli olurken, ilçe adayları şu şekilde belirlendi:

Seyhan: Taner Özünal
Çukurova: Ömer Faruk Talaş
Yüreğir: Yavuz Altun
Sarıçam: Sibel Demirci
Ceyhan: Nermin Alırsatar
Kozan: Serdar Dervişoğlu
Karataş: Hakan Cengiz
Aladağ: Ahmet Ballı

VATANDAŞLARIMIZLA GÜÇLÜ BAĞ KURACAĞIZ
DEVA Partisi'nin adaylarıyla ilgili yapılan açıklamalarda, yerel yönetimlerde hizmet odaklı ve şeffaf bir anlayışla hareket edileceği vurgulandı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplantıda yaptığı konuşmada, partinin vatandaşlarla daha sağlam bir ilişki kurmayı amaçladığını vurguladı. Partinin sadece belediyeleri yönetmekle yetinmeyeceğini, ülkenin iktidarını hedeflediğini belirtti. Ayrıca, iktidarlarının gücünü halkın yüzünü güldürmek ve adil bir sistem inşa etmek için kullanacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.