SARIÇAM' DA KANO GURURU

GÜNDEM 11.03.2024 - 10:43, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:43 1773+ kez okundu.
 

SARIÇAM' DA KANO GURURU

Sarıçam'da Durgunsu Kano Milli Takım Seçmeleri Heyecanı.
Türkiye Kano Federasyonu'nun düzenlediği Durgunsu Kano Aday Milli Takım seçme yarışları, Adana'nın Sarıçam ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Sarıçam Belediyesi'nin ev sahipliği ve sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, su sporları tutkunlarını bir araya getirdi. Seyhan Baraj Gölü Kayıkhane Tesisleri'nde gerçekleştirilen test yarışlarına Türkiye genelinden 21 kulüpten 77 sporcu katıldı. Milli Takım'a girmek için mücadele eden sporcular, dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren sporcular, milli takım kamplarına katılma hakkı elde ettiler. "SARIÇAM MARKA HALİNE GELDİ" Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, düzenlenen kupa töreninde yaptığı konuşmada, Sarıçam'ın su sporları alanında marka haline geldiğini ve bu yıl yedinci kez ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Uludağ, Sarıçam'ın su sporları için ideal bir yer olduğunu vurgulayarak, sporun her kademesine desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu yönetim kurulu Üyesi Kadir Gül ise müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederken, Başkan Bilal Uludağ'a su sporlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.
Sarıçam'da Durgunsu Kano Milli Takım Seçmeleri Heyecanı.

Türkiye Kano Federasyonu'nun düzenlediği Durgunsu Kano Aday Milli Takım seçme yarışları, Adana'nın Sarıçam ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Sarıçam Belediyesi'nin ev sahipliği ve sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, su sporları tutkunlarını bir araya getirdi. Seyhan Baraj Gölü Kayıkhane Tesisleri'nde gerçekleştirilen test yarışlarına Türkiye genelinden 21 kulüpten 77 sporcu katıldı. Milli Takım'a girmek için mücadele eden sporcular, dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren sporcular, milli takım kamplarına katılma hakkı elde ettiler.

"SARIÇAM MARKA HALİNE GELDİ"

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, düzenlenen kupa töreninde yaptığı konuşmada, Sarıçam'ın su sporları alanında marka haline geldiğini ve bu yıl yedinci kez ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Uludağ, Sarıçam'ın su sporları için ideal bir yer olduğunu vurgulayarak, sporun her kademesine desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu yönetim kurulu Üyesi Kadir Gül ise müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederken, Başkan Bilal Uludağ'a su sporlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.