YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞINDAN YARDIM ELİ

GÜNDEM 13.03.2024 - 15:37, Güncelleme: 13.03.2024 - 15:37 1776+ kez okundu.
 

YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞINDAN YARDIM ELİ

Adana'da, Uyuşturucu Bağımlısı Eşin Şiddetiyle Sokağa Atılan Kadına Duyarsız Kalınmadı.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde, uyuşturucu bağımlısı eşinden kaçıp sığındığı derme çatma çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet destek elini uzatıyor. 45 yaşındaki Tarım İşçisi Gülfidan Doğan, eşinin şiddetine maruz kalarak sokağa atılmıştı. Ancak Yüreğir Kaymakamlığı bu konuya duyarsız kalmayarak, Doğan'a ve çocuklarına destek olacaklarını açıkladı.  BARINMA VE EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLANACAK  Yapılan açıklamaya göre, Yüreğir Kaymakamlığı tarafından Doğan'a Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) sağlanacak. Ayrıca, aileye uygun bir ev bulma çalışmaları da başlatıldı. Kadının çocukları için ise eğitim planlaması yapılacak. Uyuşturucu bağımlılığı gibi toplumun önemli sorunlarıyla mücadele eden bireylere sağlanan bu destek, toplumun dayanışma ruhunu ve devletin sosyal sorumluluğunu gösteriyor.
Adana'da, Uyuşturucu Bağımlısı Eşin Şiddetiyle Sokağa Atılan Kadına Duyarsız Kalınmadı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, uyuşturucu bağımlısı eşinden kaçıp sığındığı derme çatma çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet destek elini uzatıyor. 45 yaşındaki Tarım İşçisi Gülfidan Doğan, eşinin şiddetine maruz kalarak sokağa atılmıştı. Ancak Yüreğir Kaymakamlığı bu konuya duyarsız kalmayarak, Doğan'a ve çocuklarına destek olacaklarını açıkladı. 

BARINMA VE EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLANACAK 
Yapılan açıklamaya göre, Yüreğir Kaymakamlığı tarafından Doğan'a Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) sağlanacak. Ayrıca, aileye uygun bir ev bulma çalışmaları da başlatıldı. Kadının çocukları için ise eğitim planlaması yapılacak. Uyuşturucu bağımlılığı gibi toplumun önemli sorunlarıyla mücadele eden bireylere sağlanan bu destek, toplumun dayanışma ruhunu ve devletin sosyal sorumluluğunu gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.