İBRAHİM KOCAMAN: YÜREĞİR'İN YENİ UMUDU

GÜNDEM 30.03.2024 - 10:49, Güncelleme: 30.03.2024 - 10:49 2858+ kez okundu.
 

İBRAHİM KOCAMAN: YÜREĞİR'İN YENİ UMUDU

Dem Parti Yüreğir Belediye Eş Başkan Adayı İbrahim Kocaman, Katılımcı ve Demokratik Yerel Yönetim İçin Yola Çıkıyor
Adana'nın Yüreğir ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi  Partisi (Dem Parti) Belediye Eş Başkan adayı olarak gösterilen İbrahim Kocaman, kökenlerinden aldığı güçle ilçenin kaderini değiştirmek üzere kararlı bir adım atıyor. Kocaman, şunları dile getirdi: "Yüreğir'in sorunlarını çözmek ve katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için buradayım. Kökenlerime, eğitimime ve geçmiş deneyimlerime dayanarak, ilçemizin her kesimini kucaklayacak, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi hedefliyorum".    "YÜREĞİR'İN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ADAYIZ" Eğitim hayatını Adana'da tamamlayan Kocaman, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim görmüş ve Çukurova Üniversitesi'nde formasyon eğitimini tamamlamıştır. Kültür ve sanat alanlarında çeşitli çalışmalarda bulunan Kocaman, aynı zamanda öğretmenlik de yapmış ve üniversite yıllarında demokratik öğrenci hareketlerinde aktif rol almıştır. Kocaman, geçmiş deneyimlerini şu şekilde anlattı: "Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi adayı olduğum 2014 yılından bu yana, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için mücadele verdim. Şimdi ise Yüreğir'de katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için adayım". "HEDEFİMİZ ŞEFFAF VE ADALETLİ BELEDİYECİLİK"  Kocaman'ın Yüreğir'de aday olma sebebi, ilçenin kuzey ve güney olarak ikiye bölünmüş olması ve bu durumun eşitlik ve adaleti engellemesidir. Katılımcı ve demokratik yerel yönetim anlayışını benimseyen Kocaman, belediyenin kaynaklarını kentin her kesimiyle adil bir şekilde paylaşmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, kadın özgürlükçü, ekolojik ve demokratik bir belediyecilik anlayışıyla yönetimde yer alacaklarını belirtmektedir. Kocaman'ın öncelikli gündem maddeleri arasında ekonomik zorluklar ve uyuşturucu sorunu yer almaktadır. Gençlere ve kadınlara yönelik yaşam alanlarının açılması ve belediye imkanlarıyla desteklenmesi, Kocaman'ın projeleri arasında öne çıkmaktadır. Ayrıca, yerinden yönetim ve katılımcılık ilkesiyle hareket ederek, toplumun gerçek ihtiyaçlarına odaklanmayı ve belediyenin her mahalleye eşit şekilde hizmet götürmesini amaçlamaktadır. İbrahim Kocaman, Yüreğir'in yeni umudu olarak adlandırılmakta ve katılımcı, şeffaf ve adaletli bir belediyecilik anlayışıyla ilçenin geleceğini şekillendirmeyi hedeflemektedir.
Dem Parti Yüreğir Belediye Eş Başkan Adayı İbrahim Kocaman, Katılımcı ve Demokratik Yerel Yönetim İçin Yola Çıkıyor

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi  Partisi (Dem Parti) Belediye Eş Başkan adayı olarak gösterilen İbrahim Kocaman, kökenlerinden aldığı güçle ilçenin kaderini değiştirmek üzere kararlı bir adım atıyor. Kocaman, şunları dile getirdi: "Yüreğir'in sorunlarını çözmek ve katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için buradayım. Kökenlerime, eğitimime ve geçmiş deneyimlerime dayanarak, ilçemizin her kesimini kucaklayacak, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi hedefliyorum".

  
"YÜREĞİR'İN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ADAYIZ"

Eğitim hayatını Adana'da tamamlayan Kocaman, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim görmüş ve Çukurova Üniversitesi'nde formasyon eğitimini tamamlamıştır. Kültür ve sanat alanlarında çeşitli çalışmalarda bulunan Kocaman, aynı zamanda öğretmenlik de yapmış ve üniversite yıllarında demokratik öğrenci hareketlerinde aktif rol almıştır. Kocaman, geçmiş deneyimlerini şu şekilde anlattı: "Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi adayı olduğum 2014 yılından bu yana, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için mücadele verdim. Şimdi ise Yüreğir'de katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için adayım".

"HEDEFİMİZ ŞEFFAF VE ADALETLİ BELEDİYECİLİK" 

Kocaman'ın Yüreğir'de aday olma sebebi, ilçenin kuzey ve güney olarak ikiye bölünmüş olması ve bu durumun eşitlik ve adaleti engellemesidir. Katılımcı ve demokratik yerel yönetim anlayışını benimseyen Kocaman, belediyenin kaynaklarını kentin her kesimiyle adil bir şekilde paylaşmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, kadın özgürlükçü, ekolojik ve demokratik bir belediyecilik anlayışıyla yönetimde yer alacaklarını belirtmektedir. Kocaman'ın öncelikli gündem maddeleri arasında ekonomik zorluklar ve uyuşturucu sorunu yer almaktadır. Gençlere ve kadınlara yönelik yaşam alanlarının açılması ve belediye imkanlarıyla desteklenmesi, Kocaman'ın projeleri arasında öne çıkmaktadır. Ayrıca, yerinden yönetim ve katılımcılık ilkesiyle hareket ederek, toplumun gerçek ihtiyaçlarına odaklanmayı ve belediyenin her mahalleye eşit şekilde hizmet götürmesini amaçlamaktadır. İbrahim Kocaman, Yüreğir'in yeni umudu olarak adlandırılmakta ve katılımcı, şeffaf ve adaletli bir belediyecilik anlayışıyla ilçenin geleceğini şekillendirmeyi hedeflemektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.