ADANA DOĞRUDAN YAZA GEÇTİ TERMOMETRELER 33 DERECEYİ GÖSTERDİ

GÜNDEM 02.04.2024 - 13:47, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:47 1828+ kez okundu.
 

ADANA DOĞRUDAN YAZA GEÇTİ TERMOMETRELER 33 DERECEYİ GÖSTERDİ

Adana'da Bahar, Sıcak Bir Sürprizle Geldi: Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi
Adana'nın nisan ayına sıcak bir girişi oldu. Kentin merkezindeki termometreler, nisanın ilk gününde 33 dereceyi göstererek şehri bir anda yaz sıcaklarıyla karşı karşıya bıraktı. Bu beklenmedik sıcaklık, Adanalıları parklara ve açık alanlara yönlendirirken, birçoğu da güneşten kaçmak için ağaç gölgelerini tercih etti. Sıcaklığın ani yükselişiyle birlikte, insanlar baharın gelişini beklerken doğrudan yaz mevsimine geçiş yaptığını düşündüler. Bazı vatandaşlar, "Adana bu mevsimde bu kadar sıcaksa, Temmuz ve Ağustos aylarında nelerle karşılaşacağımızı düşünmek bile istemiyorum" diyerek endişelerini dile getirdiler. VATANDAŞLAR PARKLARA AKIN ETTİ Parklarda ve süs ağaçların etrafında dinlenerek serinlemeye çalışanlar olduğu kadar, şehrin gölgeli alanlarında dinlenenler de vardı. Özellikle süs havuzlarının etrafında yürüyüş yapanlar, hem serinlemek hem de sıcak havadan biraz olsun kaçabilmek adına bu bölgeleri tercih ettiler. Adana'nın bu ani sıcaklığı, şehir sakinlerini alışılmadık bir durumla karşı karşıya bırakırken, yaz aylarının ne kadar zorlu geçebileceği konusunda da önemli bir uyarı niteliği taşıdı.
Adana'da Bahar, Sıcak Bir Sürprizle Geldi: Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi

Adana'nın nisan ayına sıcak bir girişi oldu. Kentin merkezindeki termometreler, nisanın ilk gününde 33 dereceyi göstererek şehri bir anda yaz sıcaklarıyla karşı karşıya bıraktı. Bu beklenmedik sıcaklık, Adanalıları parklara ve açık alanlara yönlendirirken, birçoğu da güneşten kaçmak için ağaç gölgelerini tercih etti. Sıcaklığın ani yükselişiyle birlikte, insanlar baharın gelişini beklerken doğrudan yaz mevsimine geçiş yaptığını düşündüler. Bazı vatandaşlar, "Adana bu mevsimde bu kadar sıcaksa, Temmuz ve Ağustos aylarında nelerle karşılaşacağımızı düşünmek bile istemiyorum" diyerek endişelerini dile getirdiler.

VATANDAŞLAR PARKLARA AKIN ETTİ

Parklarda ve süs ağaçların etrafında dinlenerek serinlemeye çalışanlar olduğu kadar, şehrin gölgeli alanlarında dinlenenler de vardı. Özellikle süs havuzlarının etrafında yürüyüş yapanlar, hem serinlemek hem de sıcak havadan biraz olsun kaçabilmek adına bu bölgeleri tercih ettiler. Adana'nın bu ani sıcaklığı, şehir sakinlerini alışılmadık bir durumla karşı karşıya bırakırken, yaz aylarının ne kadar zorlu geçebileceği konusunda da önemli bir uyarı niteliği taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.