Milli Eğitim Bakanlığından Kozan’a 9 milyonluk yatırım desteği

GÜNDEM 13.09.2021 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2467+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanlığından Kozan’a 9 milyonluk yatırım desteği

Adana’nın Kozan İlçesinde 2018 yılında yapımına başlanan ve inşaatı devam eden Kozan Öğretmen evi inşaatının tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı 9 Milyon TL’lik destek verdi. AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Kozan ziyaretinde ilçede yapımı devam eden öğretmen evinin tamamlanması için 9 milyon TL’lik kaynak aktarıldığının  müjdesini verdi. AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili yaptığı açıklama da Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla Kozan Öğretmen evinin yapımının tamamlanması için 9 milyon TL’lik ödenek aktarıldığını kaydederek “  Sayın Bakanımıza Kozanlılar adına teşekkürlerimizi sunarız. İlçemizde yapımı süren ve hızla tamamlanacak öğretmen evimiz 5500 metrekare kapalı alana sahip. Öğretmen evimizin hizmete girmesi ile ilçemiz de yeni bir yatırımımız daha tamamlanmış olacak” dedi.

Adana’nın Kozan İlçesinde 2018 yılında yapımına başlanan ve inşaatı devam eden Kozan Öğretmen evi inşaatının tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı 9 Milyon TL’lik destek verdi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Kozan ziyaretinde ilçede yapımı devam eden öğretmen evinin tamamlanması için 9 milyon TL’lik kaynak aktarıldığının  müjdesini verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili yaptığı açıklama da Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla Kozan Öğretmen evinin yapımının tamamlanması için 9 milyon TL’lik ödenek aktarıldığını kaydederek “  Sayın Bakanımıza Kozanlılar adına teşekkürlerimizi sunarız. İlçemizde yapımı süren ve hızla tamamlanacak öğretmen evimiz 5500 metrekare kapalı alana sahip. Öğretmen evimizin hizmete girmesi ile ilçemiz de yeni bir yatırımımız daha tamamlanmış olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.