NİSAN ÇİYİ’NE İMZA GÜNÜ

KÜLTÜR-SANAT 22.06.2021 - 16:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2100+ kez okundu.
 

NİSAN ÇİYİ’NE İMZA GÜNÜ

Geliri kimsesiz sokak canlarına harcanacak kitabın ikinci baskısı yapıldı.
Sosyolog, Evlilik ve Aile Danışmanı Feridenur Korur, ilk şiir kitabı Nisan Çiyi’nin imza gününe katılacak.  İmza günü, merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki MEÇ Kitap-Kırtasiye Cafe’de 24 Haziran Perşembe günü saat 18.00-20.00 arasında gerçekleştirilecek.  Klaros Yayınları ile internet üzerinden satışa sunulan Nisan Çiyi, büyük ilgi gördü. İlk baskısı tükenen kitabın ikinci baskısı yapılıyor. Kitapta 42 şiire yer veren Şair Feridenur Korur, bir şiir ve öykü kitabı ile daha okurların karşısına çıkacak. Korur, kitaptan elde edilecek geliri kimsesiz sokak canlarına bağışlayacağını söyledi. Pablo Neruda ile Orhan Veli hayranı olan şair, canlıları çok sevdiğini belirterek, gönüllü bir hayvan bakıcısı olduğunu anımsattı. Nisan Çiyi, D&R ve tüm internet satış noktalarından temin edilebiliyor.
Geliri kimsesiz sokak canlarına harcanacak kitabın ikinci baskısı yapıldı.

Sosyolog, Evlilik ve Aile Danışmanı Feridenur Korur, ilk şiir kitabı Nisan Çiyi’nin imza gününe katılacak. 

İmza günü, merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki MEÇ Kitap-Kırtasiye Cafe’de 24 Haziran Perşembe günü saat 18.00-20.00 arasında gerçekleştirilecek. 
Klaros Yayınları ile internet üzerinden satışa sunulan Nisan Çiyi, büyük ilgi gördü. İlk baskısı tükenen kitabın ikinci baskısı yapılıyor. Kitapta 42 şiire yer veren Şair Feridenur Korur, bir şiir ve öykü kitabı ile daha okurların karşısına çıkacak. Korur, kitaptan elde edilecek geliri kimsesiz sokak canlarına bağışlayacağını söyledi. Pablo Neruda ile Orhan Veli hayranı olan şair, canlıları çok sevdiğini belirterek, gönüllü bir hayvan bakıcısı olduğunu anımsattı. Nisan Çiyi, D&R ve tüm internet satış noktalarından temin edilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.