Pozantı’da Beyaz Gelinliğini Giydi

GÜNDEM 14.01.2022 - 09:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1613+ kez okundu.
 

Pozantı’da Beyaz Gelinliğini Giydi

  Adana’nın Pozantı ilçesinde bağlı 1300 rakımlı Akçatekir Yaylası bölgesine kar yağışı oldukça etkili oldu. Dün öğleden sonra başlayan kar yağışı akşama doğru etkisini artırdı. Pozantı ilçesinden geçen Adana- Ankara otoyolunun kapanmaması ve her hangi bir TIR’ın makaslama yapıp kaza yapmaması için karayollarına bağlı kar küreme araçları gece geç saatlere kadar kar küreme işleminde bulunurken Pozantı Belediyesi'ne bağlı ekipler ise mahalle yollarının ana ve ara arterlerini açmak için büyük çaba sarf ettiler. Yine Pozantı Belediyesi'ne bağlı ekipler öğrencilerin ilçe merkezindeki okullarına rahatlıkla gidebilmeleri için kepçe ve greyderler ile yüksek kesimlerde bulunan mahalle yollarını açık tutmak için çalışma yürüttüler. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Çay, "Pozantı Belediyesi olarak bütün teknik ekibimizle gece geç saatlere kadar sahada kar küreme ve yolları ulaşıma açma çalışmalarını geç saatlere kadar yürüttük. Akçatekir ve Bürücek Yaylamızın yollarında bir ekip, Kamışlı Boğazı Mahallelerinde ise 2 ekip bulundurarak yol açma çalışmalarımız sürekli devam etti. İlçe merkezinde, kar yağşı az olsa da kar en çok Akçatekir ve Kamışlı Boğazındaki yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde etkisini gösterdi. Sonbahar nasıl yakışıyorsa kar da Pozantı’mıza bir o kadar güzel yakışıyor” dedi.

 

Adana’nın Pozantı ilçesinde bağlı 1300 rakımlı Akçatekir Yaylası bölgesine kar yağışı oldukça etkili oldu.

Dün öğleden sonra başlayan kar yağışı akşama doğru etkisini artırdı. Pozantı ilçesinden geçen Adana- Ankara otoyolunun kapanmaması ve her hangi bir TIR’ın makaslama yapıp kaza yapmaması için karayollarına bağlı kar küreme araçları gece geç saatlere kadar kar küreme işleminde bulunurken Pozantı Belediyesi'ne bağlı ekipler ise mahalle yollarının ana ve ara arterlerini açmak için büyük çaba sarf ettiler.

Yine Pozantı Belediyesi'ne bağlı ekipler öğrencilerin ilçe merkezindeki okullarına rahatlıkla gidebilmeleri için kepçe ve greyderler ile yüksek kesimlerde bulunan mahalle yollarını açık tutmak için çalışma yürüttüler.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Çay, "Pozantı Belediyesi olarak bütün teknik ekibimizle gece geç saatlere kadar sahada kar küreme ve yolları ulaşıma açma çalışmalarını geç saatlere kadar yürüttük. Akçatekir ve Bürücek Yaylamızın yollarında bir ekip, Kamışlı Boğazı Mahallelerinde ise 2 ekip bulundurarak yol açma çalışmalarımız sürekli devam etti. İlçe merkezinde, kar yağşı az olsa da kar en çok Akçatekir ve Kamışlı Boğazındaki yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde etkisini gösterdi. Sonbahar nasıl yakışıyorsa kar da Pozantı’mıza bir o kadar güzel yakışıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.