Seyhan Belediyesi destekledi, genç sanatçı Türkiye 1.'si oldu

KÜLTÜR-SANAT 15.11.2021 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1618+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi destekledi, genç sanatçı Türkiye 1.'si oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmasında Türkiye birincisi olan Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü Müzik birimi kursiyeri İbrahim Can Temur, Başkan Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.
TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU   Gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak, gençlerin sanatsal yeteneklerini sergileyebilmelerine olanak sağlamak ve yetenekli gençleri ödüllendirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Arası Ses Yarışması finali geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Neşet Ertaş’ın “Yine Haber Gelmiş Dostun Elinden” adlı eserini seslendiren Seyhan Belediyesi Belediyesi Kültür Müdürlüğü Müzik Birimi kursiyeri İbrahim Can Temur Türkiye birincisi oldu.   SESİYLE YARIŞMAYA DAMGA VURDU   Sesi ve sahne performansıyla yarışmaya damga vuran Temur, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.   BAŞKAN AKAY’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ   Başkan Akay’a ve Seyhan Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden genç sanatçı, ziyarette bağlamasıyla “Doğar Yaz Ayları, Çiçekler Açar” adlı eseri de seslendirdi.   GENÇLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ   Gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu yineleyen Başkan Akay, seslendirdiği eserlerle İbrahim Can Temur’un gönüllere dokunduğunu, mütevazı kişiliğiyle de diğer gençlere örnek olduğunu belirtti.  Akay, “Büyük Önder Atatürk’ün ‘Sanattan mahrum kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünden hareketle, Seyhan Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının da her zaman yanındayız. Seyhan Belediyesi olarak sevgili İbrahim Can Temur gibi tüm genç yeteneklerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Sevgili İbrahim gibi üreten, ülkemizin çağdaş medeniyet hedefine katkıda bulunan tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmasında Türkiye birincisi olan Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü Müzik birimi kursiyeri İbrahim Can Temur, Başkan Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

 

Gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak, gençlerin sanatsal yeteneklerini sergileyebilmelerine olanak sağlamak ve yetenekli gençleri ödüllendirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Arası Ses Yarışması finali geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Neşet Ertaş’ın “Yine Haber Gelmiş Dostun Elinden” adlı eserini seslendiren Seyhan Belediyesi Belediyesi Kültür Müdürlüğü Müzik Birimi kursiyeri İbrahim Can Temur Türkiye birincisi oldu.

 

SESİYLE YARIŞMAYA DAMGA VURDU

 

Sesi ve sahne performansıyla yarışmaya damga vuran Temur, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

BAŞKAN AKAY’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Akay’a ve Seyhan Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden genç sanatçı, ziyarette bağlamasıyla “Doğar Yaz Ayları, Çiçekler Açar” adlı eseri de seslendirdi.

 

GENÇLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

 

Gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu yineleyen Başkan Akay, seslendirdiği eserlerle İbrahim Can Temur’un gönüllere dokunduğunu, mütevazı kişiliğiyle de diğer gençlere örnek olduğunu belirtti.  Akay, “Büyük Önder Atatürk’ün ‘Sanattan mahrum kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünden hareketle, Seyhan Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının da her zaman yanındayız. Seyhan Belediyesi olarak sevgili İbrahim Can Temur gibi tüm genç yeteneklerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Sevgili İbrahim gibi üreten, ülkemizin çağdaş medeniyet hedefine katkıda bulunan tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.