Seyhan Belediyespor’da galibiyet haftası

SPOR 29.11.2021 - 11:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1497+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyespor’da galibiyet haftası

  Seyhan’da dörtte dört sevinci Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu değişik branşlarda başarılı sonuçların altına imza attı.  Erkek hentbol-basketbol ve voleybol ile kadın voleybol takımları rakipleri karşısında kazanarak haftayı mutlu kapadı. ERKEK HENTBOL TAKIMI YÜKSELİŞTE Erkekler Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği Sivas Gençlikspor’u iyi bir performans sergileyerek 39-31 mağlup etme başarısı gösterdi. Son dört haftayı galibiyet ile kapatarak çıkışa geçtiklerini belirten Baş Antrenör Gürçin Can, “Sporcularımı kutluyorum. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar elde etmek adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi. BASKETBOL TAKIMI GALİBİYET İLE TANIŞTI 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol takımı geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda Ankara Gençlik Spor Vakfı ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar rakibi karşısında 69-29 kazanarak 4.haftada galibiyet ile tanıştı. Antrenör Azizcan Ekinci, “ Galibiyet özlemine son verdiğimiz için mutluyuz. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Önümüzdeki müsabakalardan da bize yakışan neticeler ile ayrılacağımızı umut ediyorum” diye konuştu. KADIN VOLEYBOLCULAR ÜÇ HAFTADIR YENİLMİYOR Kadınlar Voleybol 2.Lig 13.grupta yer alan Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Hatay Voleybol ve Gaziantep Av.Mahmut Düşün MTL Kulübü’nün ardından Pazar günüde Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Gaziantep Ada Koleji Zeugma Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek yükselişini devam ettirdi. Baş Antrenör Göksel Özbek, “ Galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Sporcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetleri unutup deplasmanda oynayacağımız Antakya Belediyespor karşılaşmasına odaklanacağız” dedi. ERKEK VOLEYBOLCULAR MORAL BULDU Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Voleybol takımı da Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Seyhan Yıldırımspor’u 3-0 yenerek moral buldu. Mavi-Beyazlıların Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performans sonrasında net bir galibiyet elde ederek moral bulduk. Hafta sonu Adana’da oynayacağımız Üzümdalı Gençlik Kulübü karşılaşmasını düşünmeye başladık” diye konuştular.

 

Seyhan’da dörtte dört sevinci

Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu değişik branşlarda başarılı sonuçların altına imza attı.  Erkek hentbol-basketbol ve voleybol ile kadın voleybol takımları rakipleri karşısında kazanarak haftayı mutlu kapadı.

ERKEK HENTBOL TAKIMI YÜKSELİŞTE

Erkekler Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği Sivas Gençlikspor’u iyi bir performans sergileyerek 39-31 mağlup etme başarısı gösterdi. Son dört haftayı galibiyet ile kapatarak çıkışa geçtiklerini belirten Baş Antrenör Gürçin Can, “Sporcularımı kutluyorum. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar elde etmek adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

BASKETBOL TAKIMI GALİBİYET İLE TANIŞTI

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol takımı geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda Ankara Gençlik Spor Vakfı ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar rakibi karşısında 69-29 kazanarak 4.haftada galibiyet ile tanıştı. Antrenör Azizcan Ekinci, “ Galibiyet özlemine son verdiğimiz için mutluyuz. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Önümüzdeki müsabakalardan da bize yakışan neticeler ile ayrılacağımızı umut ediyorum” diye konuştu.

KADIN VOLEYBOLCULAR ÜÇ HAFTADIR YENİLMİYOR

Kadınlar Voleybol 2.Lig 13.grupta yer alan Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Hatay Voleybol ve Gaziantep Av.Mahmut Düşün MTL Kulübü’nün ardından Pazar günüde Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Gaziantep Ada Koleji Zeugma Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek yükselişini devam ettirdi. Baş Antrenör Göksel Özbek, “ Galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Sporcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetleri unutup deplasmanda oynayacağımız Antakya Belediyespor karşılaşmasına odaklanacağız” dedi.

ERKEK VOLEYBOLCULAR MORAL BULDU

Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Voleybol takımı da Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Seyhan Yıldırımspor’u 3-0 yenerek moral buldu. Mavi-Beyazlıların Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performans sonrasında net bir galibiyet elde ederek moral bulduk. Hafta sonu Adana’da oynayacağımız Üzümdalı Gençlik Kulübü karşılaşmasını düşünmeye başladık” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.