TARAFTAR, BU SEVİNCE HASRET 9 HAFTADA 2’NCİ GALİBİYET!

SPOR 18.10.2021 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1289+ kez okundu.
 

TARAFTAR, BU SEVİNCE HASRET 9 HAFTADA 2’NCİ GALİBİYET!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, 4'ncü haftadaki Menemen Belediyespor maçının ardından hasret kaldığı galibiyete deplasmanda Manisa Belediyespor'u 3-0'lık skorla yenerek kavuştu. Turuncu beyazlılar, bu sonuçla 9 haftalık lig boyunca 2’nci kez galibiyet elde etti.
Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin 9’ncu haftasında karşılaştıkları Manisa karşısına; Karacic, Donkor, Evren, Roche, İsmail, Uğurcan, Celil, Fıratcan, Ahmethan, Bruns, Ozegovic, 11’ini çıkardı.    Adanaspor’un ilk golü, Ozegovic’ten geldi. Bruns’un ceza sahasına aşırdığı topa gelişine vuran Ozegovic meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı. 0-1. 32’nci Bruns ile verkaç yapan Ozegovic’in şutunda top filelerle buluştu: 0-2. Adanaspor, 81. dakikada ise perdeyi kapayan golü attı. Ozegovic’in ayağından seken top karambolde kaldı. Celil sert vurdu, fark 3’e çıktı. 0-3. İŞTE 9 HAFTALIK PERFORMANS  Adanaspor, ligde aldığı 2’nci galibiyetle taraftarın yüzünü güldürürken, ileriki günlerde yaşanması muhtemel zorlu yoldan da şimdilik uzaklaştı. Turuncu beyazlılar, 9 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 12 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, geçen hafta yer aldığı 16'ncı sıradaki yerinden de kurtulup lig’de 9 puanla 13. sıraya yerleşti.   Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadıkları ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik, sonrasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalmıştı. Turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-0 yenilmiş ardından ise Menemen Belediyespor'u 6-2’lik skorla yenerek ilk galibiyetini elde etmişti.  Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenilirken, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalmayı başarmıştı. Turuncu beyazlılar, Erzurum deplasmanından ise yine mağlup ayrılarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatmıştı.  Adanaspor,  en son oynadığı karşılaşmada ise Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğmişti. Milli arayı iyi değerlendiren turuncu beyazlılar, Manisa galibiyeti ile büyük moral buldu. Adanaspor’un Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’la yakaladığı çıkışı, bu hafta da deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçı ile sürdürmesi bekleniyor.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, 4'ncü haftadaki Menemen Belediyespor maçının ardından hasret kaldığı galibiyete deplasmanda Manisa Belediyespor'u 3-0'lık skorla yenerek kavuştu. Turuncu beyazlılar, bu sonuçla 9 haftalık lig boyunca 2’nci kez galibiyet elde etti.

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin 9’ncu haftasında karşılaştıkları Manisa karşısına; Karacic, Donkor, Evren, Roche, İsmail, Uğurcan, Celil, Fıratcan, Ahmethan, Bruns, Ozegovic, 11’ini çıkardı. 

 

Adanaspor’un ilk golü, Ozegovic’ten geldi. Bruns’un ceza sahasına aşırdığı topa gelişine vuran Ozegovic meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı. 0-1.
32’nci Bruns ile verkaç yapan Ozegovic’in şutunda top filelerle buluştu: 0-2.
Adanaspor, 81. dakikada ise perdeyi kapayan golü attı. Ozegovic’in ayağından seken top karambolde kaldı. Celil sert vurdu, fark 3’e çıktı. 0-3.


İŞTE 9 HAFTALIK PERFORMANS 
Adanaspor, ligde aldığı 2’nci galibiyetle taraftarın yüzünü güldürürken, ileriki günlerde yaşanması muhtemel zorlu yoldan da şimdilik uzaklaştı. Turuncu beyazlılar, 9 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 12 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, geçen hafta yer aldığı 16'ncı sıradaki yerinden de kurtulup lig’de 9 puanla 13. sıraya yerleşti.  


Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadıkları ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik, sonrasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalmıştı. Turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-0 yenilmiş ardından ise Menemen Belediyespor'u 6-2’lik skorla yenerek ilk galibiyetini elde etmişti. 


Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenilirken, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalmayı başarmıştı. Turuncu beyazlılar, Erzurum deplasmanından ise yine mağlup ayrılarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatmıştı. 


Adanaspor,  en son oynadığı karşılaşmada ise Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğmişti. Milli arayı iyi değerlendiren turuncu beyazlılar, Manisa galibiyeti ile büyük moral buldu. Adanaspor’un Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’la yakaladığı çıkışı, bu hafta da deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçı ile sürdürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.