YENİ ADLİYE SARAYI’NA TAŞINMA İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

GÜNDEM 10.06.2021 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2047+ kez okundu.
 

YENİ ADLİYE SARAYI’NA TAŞINMA İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Adana’da yeni Adalet Sarayı’na taşınma işlemleri sürüyor. Merkez Seyhan ilçesi D-400 karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Trafik kavşağında hizmet veren icra müdürlükleri de yeni adliye binasına taşınma işlemlerine başladı. Yüreğir ilçesi Köprülü mahallesinde Kasım 2013’te yapımına başlanan Adalet Sarayı, yaklaşık 58 bin metrekare alana sahip ve 6 kat ve 12 Blok’tan oluşuyor. Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, Adana’daki adliye binalarının parçalı ve bölünmüş halde olmasının uygun olmadığını belirterek, “Yeni Adalet Sarayı’nda yargı mensuplarının, avukatların ve adliye çalışanlarının yurttaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunulabilmesi için fiziki şartlarının yanı sıra, Adliyede çağdaş çalışma ortamları ve ileri teknoloji imkânları olacağı için mutluyuz” dedi. Yeni Adliye Sarayı’nda, 209 cumhuriyet savcısı odası, 310 hakim odası, 180 mahkeme, 119 adet çeşitli müdürlük ve idari hizmet amaçlı oda, 325 arşiv ve emanet deposu, 6 yemekhane ve kafeterya ile bebek bakım odası, kuaför, kütüphane, 400 kişilik konferans salonu ve banka ile sosyal ve fiziksel ihtiyacı karşılayacak birçok donatı yer alıyor. Binada ayrıca hem personelin hem de vatandaşların kullanabileceği 1132 araç kapasiteli kapalı, 470 araç kapasiteli açık olmak üzere toplam 1602 araç kapasiteli otopark var.

Adana’da yeni Adalet Sarayı’na taşınma işlemleri sürüyor. Merkez Seyhan ilçesi D-400 karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Trafik kavşağında hizmet veren icra müdürlükleri de yeni adliye binasına taşınma işlemlerine başladı.

Yüreğir ilçesi Köprülü mahallesinde Kasım 2013’te yapımına başlanan Adalet Sarayı, yaklaşık 58 bin metrekare alana sahip ve 6 kat ve 12 Blok’tan oluşuyor. Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, Adana’daki adliye binalarının parçalı ve bölünmüş halde olmasının uygun olmadığını belirterek, “Yeni Adalet Sarayı’nda yargı mensuplarının, avukatların ve adliye çalışanlarının yurttaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunulabilmesi için fiziki şartlarının yanı sıra, Adliyede çağdaş çalışma ortamları ve ileri teknoloji imkânları olacağı için mutluyuz” dedi. Yeni Adliye Sarayı’nda, 209 cumhuriyet savcısı odası, 310 hakim odası, 180 mahkeme, 119 adet çeşitli müdürlük ve idari hizmet amaçlı oda, 325 arşiv ve emanet deposu, 6 yemekhane ve kafeterya ile bebek bakım odası, kuaför, kütüphane, 400 kişilik konferans salonu ve banka ile sosyal ve fiziksel ihtiyacı karşılayacak birçok donatı yer alıyor. Binada ayrıca hem personelin hem de vatandaşların kullanabileceği 1132 araç kapasiteli kapalı, 470 araç kapasiteli açık olmak üzere toplam 1602 araç kapasiteli otopark var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.