YERLİ GİRİŞİM WORKINDO’DAN BÜYÜME REKORU

EKONOMİ 22.06.2021 - 14:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1297+ kez okundu.
 

YERLİ GİRİŞİM WORKINDO’DAN BÜYÜME REKORU

  İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, üye sayısını 45 günde 50 artırarak hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Türkiye’de ve Rusça konuşulan ülkelerdeki inşaat sektörlerinde firmalar ve personeller için eleman tedarikinden hizmet alım-satımına online çözümler sunan Workindo, üye sayısını artırmaya devam ediyor. Sektörün birçok ihtiyacına cevap veren Workindo’nun aktif üye sayısı 150.000’i geçerken, sitede 4000’den fazla inşaat sektöründen iş ilanı bulunuyor.    Belirledikleri strateji ile yıllık büyüme hedeflerini şimdiden büyük ölçüde tutturduklarına değinen Workindo Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, “Workindo’nun çok kısa bir zamanda bu denli büyümesi bizi ve yatırımcılarımızı gururlandırırken, hedeflerimizi daha yukarılara koymak için tüm ekip olarak yoğun ve titiz bir çalışma içerisindeyiz. Yaptığımız yatırımlar, alanında uzman ekip arkadaşlarımızla ve hizmet aldığımız ajanslarla her geçen gün daha da güçlenerek büyüyoruz. Online kariyer platformu olarak çıktığımız yolda, 2 yıl içerisinde sektörün önde gelen pazaryeri konumuna geldik. Artık iş bulma, projelere teklif verme gibi hizmetlerin yanı sıra malzeme tedariki ve hizmet alım-satımı gibi işlemleri de Workindo’dan kolayca yapabiliyorsunuz. Teknolojik trendleri takip ederek, doğru pazarlama stratejileriyle hem Türkiye hem de globalde atacağımız daha çok adım var.” dedi. Yurtdışı Ofisler Açılacak Workindo.com’un şuan üç farklı dilde ara yüzünün olduğuna değinen Volkan Kırtok, “Türkiye’nin haricinde Rusça konuşulan ülkelerde yoğun faaliyetlerimiz devam ediyor. Örneğin; Ukrayna’daki bir projeye direkt yapıldığı bölgeden Ukraynalı personel sağlama gücümüz var. Ülkemizden bir firma buradaki projelere teklif de verebiliyor. Ayrıca Rusya, Ukrayna ve Özbekistan’da ofis açmak için kolları sıvadık ve ilk işe alımları yapmaya başlıyoruz. Bu ülkelerde tecrübeli satış direktörlerinin işe alınmasına yönelik görüşmelere başladık. Adayların işe alımıyla birlikte ofislerimiz de faal olarak açılacaktır. Sonrasında da Asya ve Afrika gibi pazarlarda yeni yatırımlar için girişimlerimiz tüm hızıyla devam edecek.” dedi.   

 

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, üye sayısını 45 günde 50 artırarak hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Türkiye’de ve Rusça konuşulan ülkelerdeki inşaat sektörlerinde firmalar ve personeller için eleman tedarikinden hizmet alım-satımına online çözümler sunan Workindo, üye sayısını artırmaya devam ediyor. Sektörün birçok ihtiyacına cevap veren Workindo’nun aktif üye sayısı 150.000’i geçerken, sitede 4000’den fazla inşaat sektöründen iş ilanı bulunuyor.   

Belirledikleri strateji ile yıllık büyüme hedeflerini şimdiden büyük ölçüde tutturduklarına değinen Workindo Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, “Workindo’nun çok kısa bir zamanda bu denli büyümesi bizi ve yatırımcılarımızı gururlandırırken, hedeflerimizi daha yukarılara koymak için tüm ekip olarak yoğun ve titiz bir çalışma içerisindeyiz. Yaptığımız yatırımlar, alanında uzman ekip arkadaşlarımızla ve hizmet aldığımız ajanslarla her geçen gün daha da güçlenerek büyüyoruz. Online kariyer platformu olarak çıktığımız yolda, 2 yıl içerisinde sektörün önde gelen pazaryeri konumuna geldik. Artık iş bulma, projelere teklif verme gibi hizmetlerin yanı sıra malzeme tedariki ve hizmet alım-satımı gibi işlemleri de Workindo’dan kolayca yapabiliyorsunuz. Teknolojik trendleri takip ederek, doğru pazarlama stratejileriyle hem Türkiye hem de globalde atacağımız daha çok adım var.” dedi.

Yurtdışı Ofisler Açılacak

Workindo.com’un şuan üç farklı dilde ara yüzünün olduğuna değinen Volkan Kırtok, “Türkiye’nin haricinde Rusça konuşulan ülkelerde yoğun faaliyetlerimiz devam ediyor. Örneğin; Ukrayna’daki bir projeye direkt yapıldığı bölgeden Ukraynalı personel sağlama gücümüz var. Ülkemizden bir firma buradaki projelere teklif de verebiliyor. Ayrıca Rusya, Ukrayna ve Özbekistan’da ofis açmak için kolları sıvadık ve ilk işe alımları yapmaya başlıyoruz. Bu ülkelerde tecrübeli satış direktörlerinin işe alınmasına yönelik görüşmelere başladık. Adayların işe alımıyla birlikte ofislerimiz de faal olarak açılacaktır. Sonrasında da Asya ve Afrika gibi pazarlarda yeni yatırımlar için girişimlerimiz tüm hızıyla devam edecek.” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.