ADANA KULİSİ
Köşe Yazarı
ADANA KULİSİ
 

2451 ada-25 parselde hormon var!

    Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Seyhan’daki bazı hormonlu binaları mercek altına almıştı. Seyhan Belediyesi’nde hormonlu binalara göz yumulduğu, bununla ilgili rüşvet alan yetkililer olduğu, çıkar sağlandığı iddiaları defalarca gündeme getirilmişti. Kimsenin görmezden geldiği bir hormonlu bina daha var. CHP İl yönetiminde olan bir ismin projesiyle ilgilendiği bu binayı Seyhan Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün dikkatine sunuyoruz. 2451 ada-25 parseldeki bu hormonlu olduğu ileri sürülen binayla ilgili bir tasarrufta bulunmamanın altında yatan ne? * Herkes delege olma peşinde CHP, kongre sürecine girilmesiyle birlikte delege savaşlarına sahne oluyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a örgüte müdahalesi nedeniyle tepkiler var. İlçe yönetimi ve gençlik kollarından istifalar oldu. Bu işi öyle rezil bir hale getirdiler ki delege savaşı, mal pazarlığına döndürüldü. Her önüne gelen delege olmanın peşine düştü. Bir yerde bal varsa sinek çok olurmuş misali… Herkes gözünü açmış pazarlık peşinde. Resmen çürüme bu. Partiye bu çürümeyi bir virüs gibi yayanı ise herkes çok iyi biliyor! * Oh hayat ne güzel! Hormonla, yolsuzlukla, abartılı harcamalarla, rüşvetle anılan o ilçe belediyesinde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Gün geçmiyor ki yeni bir şey ortaya çıkmasın. Dürüst başkanın meclis üyelerinden birinin kardeşi 3,5 yıldır işe gitmeden maaş alıyormuş. Başkan, bunu biliyor ama göz yumuyormuş. Oh ne güzel! Biri mecliste, öteki avanta maaş alıyor. Belediyenin kaymağını yiyorlar işte. SORULAR -CHP Genel Merkezi’nin delege seçimlerine yapılan müdahale nedeniyle faturayı kime keseceğini biliyor musunuz? -Delege seçimlerine yapılan müdahale nedeniyle partide kadınların ve gençlerin bile birbirine düştüğünü, parti içinde büyük bir kavga ve çekişme yaşandığını biliyor musunuz? -İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ın iş kazasında hayatını kaybeden işçinin ailesine kazanılmış hakkını neden vermediğini, acılı aileye mağduriyet yaşattığını biliyor musunuz? -Önümüzdeki hafta içinde Ak Parti’nin Adana’da 3 ilçe başkanının daha değişeceğini kimler iddia ediyor?  -Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yerini koruyacak mı?
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2017 - Çarşamba

2451 ada-25 parselde hormon var!

 

 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Seyhan’daki bazı hormonlu binaları mercek altına almıştı.

Seyhan Belediyesi’nde hormonlu binalara göz yumulduğu, bununla ilgili rüşvet alan yetkililer olduğu, çıkar sağlandığı iddiaları defalarca gündeme getirilmişti.

Kimsenin görmezden geldiği bir hormonlu bina daha var.

CHP İl yönetiminde olan bir ismin projesiyle ilgilendiği bu binayı Seyhan Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün dikkatine sunuyoruz.

2451 ada-25 parseldeki bu hormonlu olduğu ileri sürülen binayla ilgili bir tasarrufta bulunmamanın altında yatan ne?

*

Herkes delege olma peşinde

CHP, kongre sürecine girilmesiyle birlikte delege savaşlarına sahne oluyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a örgüte müdahalesi nedeniyle tepkiler var. İlçe yönetimi ve gençlik kollarından istifalar oldu.

Bu işi öyle rezil bir hale getirdiler ki delege savaşı, mal pazarlığına döndürüldü. Her önüne gelen delege olmanın peşine düştü. Bir yerde bal varsa sinek çok olurmuş misali…

Herkes gözünü açmış pazarlık peşinde.

Resmen çürüme bu.

Partiye bu çürümeyi bir virüs gibi yayanı ise herkes çok iyi biliyor!

*

Oh hayat ne güzel!

Hormonla, yolsuzlukla, abartılı harcamalarla, rüşvetle anılan o ilçe belediyesinde skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Gün geçmiyor ki yeni bir şey ortaya çıkmasın.

Dürüst başkanın meclis üyelerinden birinin kardeşi 3,5 yıldır işe gitmeden maaş alıyormuş.

Başkan, bunu biliyor ama göz yumuyormuş.

Oh ne güzel!

Biri mecliste, öteki avanta maaş alıyor.

Belediyenin kaymağını yiyorlar işte.

SORULAR

-CHP Genel Merkezi’nin delege seçimlerine yapılan müdahale nedeniyle faturayı kime keseceğini biliyor musunuz?

-Delege seçimlerine yapılan müdahale nedeniyle partide kadınların ve gençlerin bile birbirine düştüğünü, parti içinde büyük bir kavga ve çekişme yaşandığını biliyor musunuz?

-İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ın iş kazasında hayatını kaybeden işçinin ailesine kazanılmış hakkını neden vermediğini, acılı aileye mağduriyet yaşattığını biliyor musunuz?

-Önümüzdeki hafta içinde Ak Parti’nin Adana’da 3 ilçe başkanının daha değişeceğini kimler iddia ediyor?

 -Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yerini koruyacak mı?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.