19 MAYIS COŞKUSUNU ŞİNASİ LOUNGE'DE YAŞADILAR

GÜNDEM 20.05.2023 - 11:26, Güncelleme: 20.05.2023 - 14:06 3229+ kez okundu.
 

19 MAYIS COŞKUSUNU ŞİNASİ LOUNGE'DE YAŞADILAR

Sancak ve Cebi'den İzmir Marşı
19 MAYIS COŞKUSUNU ŞİNASİ LOUNGE'DE YAŞADILAR Sancak ve Çebi'den İzmir Marşı Kentin Süper Lig'deki temsilcisi Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, pazar günü lig maçında karşılaşacağı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle Şinasi Lounge'de karşılaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle işletmeciliğini Hakan Denizli'nin yaptığı, Şinasi Efendi Caddesi'nin en nezih mekanlarından Şinasi Lounge'de eğlenerek sanatçı Ezgi Tilkal'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik ettiler. İZMİR MARŞI'NI SÖYLEDİLER Pazar günü oynanacak Adana Demirspor-Beşiktaş maçı öncesi, her iki kulübün başkanları Ahmet Nur Çebi ve Murat Sancak, 19 Mayıs Coşkusunu da Şinasi Lounge'de yaşadı. Sanatçı Ezgi Tilkal'ın seslendirdiği İzmir Marşı'na eşlik eden başkanlar Türk Bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldu. Mekanı dolduran çok sayıda misafirin fotoğraf çektirme isteklerini de karşılıksız bırakmayan Sancak ve Çebi'nin keyifli bir akşam geçirdikleri gözlerden kaçmadı.
Sancak ve Cebi'den İzmir Marşı

19 MAYIS COŞKUSUNU ŞİNASİ LOUNGE'DE YAŞADILAR

Sancak ve Çebi'den İzmir Marşı

Kentin Süper Lig'deki temsilcisi Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, pazar günü lig maçında karşılaşacağı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle Şinasi Lounge'de karşılaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle işletmeciliğini Hakan Denizli'nin yaptığı, Şinasi Efendi Caddesi'nin en nezih mekanlarından Şinasi Lounge'de eğlenerek sanatçı Ezgi Tilkal'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik ettiler.
İZMİR MARŞI'NI SÖYLEDİLER
Pazar günü oynanacak Adana Demirspor-Beşiktaş maçı öncesi, her iki kulübün başkanları Ahmet Nur Çebi ve Murat Sancak, 19 Mayıs Coşkusunu da Şinasi Lounge'de yaşadı. Sanatçı Ezgi Tilkal'ın seslendirdiği İzmir Marşı'na eşlik eden başkanlar Türk Bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldu.
Mekanı dolduran çok sayıda misafirin fotoğraf çektirme isteklerini de karşılıksız bırakmayan Sancak ve Çebi'nin keyifli bir akşam geçirdikleri gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.