1907 FENERBAHÇE ENGELLİ YILDIZLAR BASKETBOL TAKIMI FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NE DEVROLDU

SPOR 27.10.2021 - 10:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 987+ kez okundu.
 

1907 FENERBAHÇE ENGELLİ YILDIZLAR BASKETBOL TAKIMI FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NE DEVROLDU

Sayın Basın Mensubu, 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi. Konuyla ilgili basın bülteni ve görseller bilgilerinize sunulmuştur. Saygılarımızla,       1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi.  Faaliyetlerini üç yıldır 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde sürdüren 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi. Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen devir teslim töreninde; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç,  Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça ile takım kaptanı Yamaç Yüksel açıklamalarda bulundu. Ayrıca törende Fenerbahçe Spor Kulübü ve 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile takım oyuncuları, teknik heyet ve sponsorlar da hazır bulundu. Konuşmaların ardından 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın oyuncuları; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’a, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş’a ve İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü Onursal Başkanı Gönenç Gürkaynak’a isimlerinin yer aldığı imzalı takım formaları takdim etti  Organizasyon, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Sayın Basın Mensubu,

1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili basın bülteni ve görseller bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,
 

 

 

1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi. 

Faaliyetlerini üç yıldır 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde sürdüren 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devir töreni gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen devir teslim töreninde; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç,  Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça ile takım kaptanı Yamaç Yüksel açıklamalarda bulundu.

Ayrıca törende Fenerbahçe Spor Kulübü ve 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile takım oyuncuları, teknik heyet ve sponsorlar da hazır bulundu.

Konuşmaların ardından 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın oyuncuları; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’a, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş’a ve İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü Onursal Başkanı Gönenç Gürkaynak’a isimlerinin yer aldığı imzalı takım formaları takdim etti 

Organizasyon, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.