96 Otomobil Motoru Kaçak Yollarla Ele Geçirildi: Adana İl Jandarma Komutanlığı Operasyon Düzenledi

GÜNDEM 26.03.2024 - 16:31, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:31 2152+ kez okundu.
 

96 Otomobil Motoru Kaçak Yollarla Ele Geçirildi: Adana İl Jandarma Komutanlığı Operasyon Düzenledi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde gerçekleşen operasyonla, ülkeye kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen 96 otomobil motoru ele geçirildi.
PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON TL  Adana İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, yurt dışından kaçak yollarla getirilen otomobil motorlarının piyasa değeri tam 10 milyon TL'yi bulduğu belirtildi. Jandarma ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek, kaçakçılık şebekesine darbe vurdu.  KAÇAKÇILIK ŞEBEKESİNE ÖNEMLİ DARBE  Yapılan detaylı aramalarda, Ceyhan ilçesindeki bir depoda 96 otomobil motoru bulundu. Ele geçirilen motorların piyasa değerinin 10 milyon TL olduğu belirtildi. Operasyon kapsamında, kaçakçılık şebekesine dahil olduğu düşünülen bir kişi de gözaltına alındı. Adana Jandarması, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen bu başarılı operasyonla, ülke genelindeki kaçakçılıkla mücadelesine önemli bir darbe daha vurmuş oldu.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde gerçekleşen operasyonla, ülkeye kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen 96 otomobil motoru ele geçirildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON TL

 Adana İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, yurt dışından kaçak yollarla getirilen otomobil motorlarının piyasa değeri tam 10 milyon TL'yi bulduğu belirtildi. Jandarma ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek, kaçakçılık şebekesine darbe vurdu. 

KAÇAKÇILIK ŞEBEKESİNE ÖNEMLİ DARBE 

Yapılan detaylı aramalarda, Ceyhan ilçesindeki bir depoda 96 otomobil motoru bulundu. Ele geçirilen motorların piyasa değerinin 10 milyon TL olduğu belirtildi. Operasyon kapsamında, kaçakçılık şebekesine dahil olduğu düşünülen bir kişi de gözaltına alındı. Adana Jandarması, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen bu başarılı operasyonla, ülke genelindeki kaçakçılıkla mücadelesine önemli bir darbe daha vurmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.