Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş’den yerel basına destek sözü

DÜNYA 25.03.2024 - 16:16, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:16 1873+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş’den yerel basına destek sözü

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız, Seyhan İlçe Başkanı Ercan Atalay Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Boz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri hazır bulundu.
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır dedi. Başkan adayı Türkeş; ‘Ayakta durmakta, gazetesini yaşatmakta güçlük çeken vatanı, milleti için çalışan didinen gerçek ve tarafsız haber yapan herkese kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır ve yerel basına ‘Medya Center’ yaparak cüzii bir bedelle ofis tahsisleri yapacağız’. Dedi.   Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Türkeş; ‘Bir sloganımız var. ‘Adana’nın Hakkı daha fazlası’ diyoruz. Bunu gerçekten ve kalpten söylüyoruz. Adana artık kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan, ahbap, çavuş ilişkileri ile değil, şeffaf, samimi ve hesap verilebilir bir belediye olacak. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrin gelişimi için istişare edeceğiz sen ben değil biz olmalı, çoğulcu, katılımcı bir belediye ve ulaşılabilir bir başkanınız olacak size söz veriyorum dedi. İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş; ‘Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacaktır. Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’. İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş; ‘Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacaktır. Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’. Şeklinde hitap etti. Şube Başkanı Mustafa Boz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Boz; ‘Vizyonu geniş, projelerinin ayakları yere basan siyasetçilere Adana’nın gerçek anlamda ihtiyacı vardır. Adana eski Adana değil artık,  Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ve dünyaya yetiştirdiği ürünleri satan Adana’dan, üretmeyen, açlıkla baş etmeye çalışan bir Adana’ya Adana bir büyükşehir değil, büyük bir köy oldu. Adanamızın tekrar şaha kalkması için değişim şart’ şeklinde konuştu.                
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız, Seyhan İlçe Başkanı Ercan Atalay Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Boz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri hazır bulundu.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır dedi. Başkan adayı Türkeş; ‘Ayakta durmakta, gazetesini yaşatmakta güçlük çeken vatanı, milleti için çalışan didinen gerçek ve tarafsız haber yapan herkese kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır ve yerel basına ‘Medya Center’ yaparak cüzii bir bedelle ofis tahsisleri yapacağız’. Dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Türkeş; ‘Bir sloganımız var. ‘Adana’nın Hakkı daha fazlası’ diyoruz. Bunu gerçekten ve kalpten söylüyoruz. Adana artık kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan, ahbap, çavuş ilişkileri ile değil, şeffaf, samimi ve hesap verilebilir bir belediye olacak. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrin gelişimi için istişare edeceğiz sen ben değil biz olmalı, çoğulcu, katılımcı bir belediye ve ulaşılabilir bir başkanınız olacak size söz veriyorum dedi.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş; ‘Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacaktır. Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş; ‘Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacaktır. Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’. Şeklinde hitap etti.

Şube Başkanı Mustafa Boz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Boz; ‘Vizyonu geniş, projelerinin ayakları yere basan siyasetçilere Adana’nın gerçek anlamda ihtiyacı vardır. Adana eski Adana değil artık,  Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ve dünyaya yetiştirdiği ürünleri satan Adana’dan, üretmeyen, açlıkla baş etmeye çalışan bir Adana’ya Adana bir büyükşehir değil, büyük bir köy oldu. Adanamızın tekrar şaha kalkması için değişim şart’ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.